home > Betaalmogelijkheden Mycards.nl geboortekaartjes - trouwkaarten

Wat zijn de betaalmogelijkheden op MyCards.nl?

Het betalen van je bestelling geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen of verhuiskaarten op MyCards.nl kan op de onderstaande manieren.
Uiteraard is dit helemaal veilig en zonder extra kosten.

Eenmalige machtigingeenmailige machtiging logo

Door het afgeven van een eenmalige machtiging geef je MyCards.nl het recht om het bedrag van je bestelling eenmalig van je rekening af te schrijven. Je kunt een machtiging afgeven tot een maximumbedrag van € 50,-. De betaling via een machtiging is direct verwerkt. We zullen je bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen.

 

iDealideal logo

Met iDeal kun je eenvoudig en snel betalen. Voor het gebruiken van je iDeal heb je naast je bankpas ook je electronic cardreader van je bank nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen, voordat je gaat bestellen. De betaling via iDeal is direct verwerkt. We zullen je bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op je rekening staat.

 

Creditcardcreditcard logo

Je kunt je bestelling ook betalen met een Creditcard. We accepteren Creditcards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Creditcard is gelijk verwerkt en wij zullen je bestelling dan ook gelijk verwerken. 
Voor het betalen met een Creditcard gelden geen minimum en maximum bedragen.

 

Mister Cashmister cash logo

Woon je in België, dan kun je betalen met Mister Cash. Je betaling is dan direct verwerkt en we zullen je bestelling dan ook gelijk verwerken.

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)afterpay logo

AfterPay voert voor MyCards.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij MyCards.nl achteraf betalen met een minimum van € 51 tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen met een minimum van € 51 tot een bedrag van € 400.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

 

 * Alle manieren van betalen zijn kosteloos. Je betaalt dus alleen voor je bestelling.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: