Wat zijn de betaalmogelijkheden op MyCards.nl?

Het betalen van je bestelling kaarten op MyCards.nl kan op de onderstaande manieren.
 

iDealideal logo

Met iDeal kun je eenvoudig en snel betalen. Voor het gebruiken van je iDeal heb je naast je bankpas ook je electronic cardreader van je bank nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen, voordat je gaat bestellen. De betaling via iDeal is direct verwerkt. We zullen je bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op je rekening staat.

 

Creditcardcreditcard logo

Je kunt je bestelling ook betalen met een Creditcard. We accepteren Creditcards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Creditcard is gelijk verwerkt en wij zullen je bestelling dan ook gelijk verwerken. 
Voor het betalen met een Creditcard gelden geen minimum en maximum bedragen.

 

Achteraf betalen (Nederland)klarna logo


Achteraf betalen verloopt via onze partner Klarna. Klarna stuurt je een factuur per e-mail, zodra jouw bestelling is verzonden. Je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Wil je gebruik maken van Achteraf betalen dan vragen wij je alleen om je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Klarna stelt tijdens het bestellen vast of je achteraf kunt betalen en tot welk bedrag je een aankoop achteraf kunt betalen. Betaal je jouw rekening niet binnen 14 dagen na de ontvangst van de (Klarna) factuur, dan ontvang je een herinnering per e-mail. Betaal je daarna nog niet dan zal Klarna kosten in rekening brengen (deze zijn altijd voor jouw rekening). Heb je vragen over je betaling, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna. Je kunt Klarna bereiken via: 020 – 80 82 852.

De extra kosten voor een bestelling met Klarna zijn € 1,95

 

Mister Cash (België)mister cash logo

Woon je in België, dan kun je betalen met Mister Cash. Je betaling is dan direct verwerkt en we zullen je bestelling dan ook gelijk verwerken.

 

 

 

 * Alle manieren van betalen zijn kosteloos muv Klarna. Je betaalt dus alleen voor je bestelling.