Hoe werkt het bestellen van kaarten op MyCards.nl?

Op deze pagina kun je lezen hoe het werkt om kaarten te bestellen bij MyCards.nl.

Kom je ergens niet of heb je een vraag? Neem gerust contact op. We helpen je graag.

 

1. Zoek en kies een kaart

Maak een keuze uit één van onze ontwerpen in de verschillende categorieën (kies uit het menu) of maak een geheel eigen ontwerp vanaf een blanco kaart. Zodra je een keuze hebt gemaakt klik je op 'Bewerk deze kaart' om naar onze online kaartenmaker te gaan.

Onze kaartenmaker werkt op zowel op computer, als tablet of smartphone, maar het eenvoudigst op een gewone computer (desktop of laptop). 

 

2. Personaliseer de kaart in onze online kaartenmaker

Tijdens het ontwerpen is het mogelijk om alle pagina's van de kaart naar wens aan te passen. Hierbij kun je (gratis) gebruik maken van onze clip-arts, lettertypes, kleuren en illustraties welke je kunt vinden in onze kaartenmaker. Maar je kunt ook eigen beeldmateriaal foto’s of ontworpen pagina's (jpg of pdf) toevoegen.

Om te zorgen dat het resultaat van je bestelling helemaal naar wens is adviseren we je om onze Tips en Trucs en eigenschappen van onze papiersoorten door te nemen.

Ontwerpen


3. Sla het ontwerp op in een account (niet verplicht, maar wel erg handig)

Als je klaar bent met het ontwerpen kun je de kaart opslaan in een account. Op deze manier kun je meerdere kaarten opslaan, om daar later een keuze ui te maken of om later verder te gaan met het ontwerpen van je kaart.

Ook als de kaart inmiddels is bewerkt en aangepast kun je deze later weer openen en bewerken. Bij geboortekaartjes kun je het kaartje al helemaal klaar zetten en als de baby is geboren, open je de kaart, pas je de de geboortedatum en eventueel tijd, gewicht en de lengte aan waarna je de kaarten kunt bestellen.

 

4. Proefdruk, enveloppen vooraf of kaartjes bestellen

- Proefdruk bestellen: Het is mogelijk om eerst een échte proefdruk van de kaart (of meerdere kaarten) thuis te ontvangen om de kaart thuis in het echt te beoordelen. Een proefdruk ontvang je in de papiersoort en met envelop naar keuze. Je kunt 1 kaart bestellen voor € 1 (of € 2,50 bij bijzonder drukwerk), daarna betaal je de kaartprijs uit de staffel van 2-9 kaarten).

Bij de proefdruk ontvang je tevens een setje met alle mogelijke papiersoorten kleuren voor de envelop.

ONZE TIP Bestel een gratis proefdruk met kortingscode 'gratisproef' om de kaart thuis goed te beoordelen.


- Enveloppen vooraf bestellen: Enveloppen kun je vooraf al bestellen zodat je deze alvast kunt schrijven. 

- Kaarten bestellen: Als je klaar bent met het ontwerpen van de kaart, ga dan een stap verder in het bestelproces waar je deze keuze maakt om de bestelling als pakket thuis te ontvangen (minimaal 5 stuks en zelf zorgdragen voor verzending) of om deze direct door ons te laten verzenden aan de ontvangers (meer informatie over direct verzenden).

De prijzen zijn afhankelijk van het type kaart, het formaart, de bestelhoeveelheid en de papiersoort. Alle prijsinformatie kun je hier vinden.

 

5. Bestel je kaartjes

De laatste controle. Controleer de inhoud van het winkelmandje en vul in de volgende stappen je persoonsgegevens (en bezorgadres bij een proefdruk of pakketbestelling) in en je e-mailadres zodat we een bevestiging kunnen sturen van de bestelling en de track and trace informatie.

 

6. Betaal de kaartjes

Kies de gewenste betalingswijze en reken de kaartjes af. 

Kies je voor achteraf betalen (via Klarna), dan ontvang je de factuur binnen 1 week en dien je deze binnen 2 weken te betalen.

 

7. Bezorging via Post NL / DHL / Dynalogic

Tot 20 kaarten wordt je bestelling verzonden met de normale brievenbuspost. Vanaf 20 kaarten versturen wij met de pakketpost. Aan het einde van de dag ontvang je een e-mail met de Track & Trace code om de bestelling te volgen.
Voor de meeste bestellingen geldt dat ze binnen 2 werkdagen worden bezorgd. De enige uitzondering hierop zijn bijzondere kaartjes (foliedruk, écht hout en kaarten in een aparte vorm of met ronde hoeken), dit duurt 1 dag langer.

 


Heb je nog een vraag voor ons?

Het kan zijn dat nog niet alles duidelijk is. Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag en geheel vrijblijvend.