home > Hoe werkt het op MyCards.nl?

Hoe werkt het op MyCards.nl?

Welkom op MyCards.nl! Op deze pagina kun je lezen hoe het werkt bij MyCards.nl

Kom je ergens niet of heb je een vraag? Neem gerust contact op. We helpen je graag.

 

1. Zoek en kies een kaart

Maak een keuze uit één van onze ontwerpen in de verschillende categorieën (kies uit het menu) of maak een geheel eigen ontwerp. Zodra je een keuze hebt gemaakt klik je op “Bewerk deze kaart” om naar onze online kaartenmaker te gaan.

 

2. Personaliseer de kaart in onze online kaartenmaker

Tijdens het ontwerpen is het mogelijk om alle zijdes van de kaart aan te passen. Hierbij kun je gebruik maken van onze clip-arts, lettertypes, kleuren en illustraties welke je kunt vinden in onze kaartenmaker. Maar je kunt natuurlijk ook eigen teksten, beeldmateriaal en foto’s toevoegen.

Om te zorgen dat het resultaat van je bestelling helemaal naar wens is adviseren we je om onze Tips en Trucs en eigenschappen van onze papiersoorten door te nemen.

 

3. Sla het ontwerp op in een account (niet verplicht, maar wel erg handig)

Als je klaar bent met het ontwerpen kun je de kaart opslaan in een account. Op deze manier kun je meerdere kaarten opslaan, op een later moment een definitieve keuze maken of op een later moment weer verder gaan met ontwerpen.

Ook als de kaartjes inmiddels zijn bewerkt en aangepast naar eigen voorkeur kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Bij geboortekaartjes kun je het kaartje al helemaal klaar zetten. Na de geboorte van je kindje open je de kaart, pas je de de geboortedatum en eventueel tijd, gewicht en de lengte aan waarna je de kaarten kunt bestellen.

 

4. Proefdruk, enveloppen vooraf of kaartjes bestellen

- Proefdruk bestellen: Het is mogelijk om een échte proefdruk van de kaart thuis te ontvangen. Dit in de papiersoort en met envelop naar keuze. Je kunt 1 kaart bestellen voor slechts € 1 (of € 2,50 bij foliedruk), daarna betaal je de normale kaartprijs per stuk (staffel 1 kaart).

TIP Bestel een gratis proefdruk met kortingscode 'proef2020'

- Enveloppen vooraf bestellen: Enveloppen kun je vooraf al bestellen zodat je deze alvast kunt schrijven. 

- Kaarten bestellen: Als je klaar bent met het ontwerpen van de kaart, ga dan een stap verder in het bestelproces waar je deze keuze maakt om de bestelling helemaal thuis te ontvangen (minimaal 10 stuks en zelf zorgdragen voor verzending) of om deze direct door ons te laten verzenden aan de ontvangers (meer informatie over direct verzenden).

De prijzen zijn afhankelijk van het type kaart, de bestelhoeveelheid en de papiersoort. Alle prijsinformatie kunt u hier vinden.

 

5. Bestel je kaartjes

De laatste controle. Controleer de inhoud van het winkelmandje. Vul een e-mailadres in zodat we een bevestiging kunnen sturen van de bestelling.

 

6. Betaal de kaartjes

Kies de gewenste betalingswijze en reken de kaartjes af. 

 

7. Bezorging via Post NL / DHL / Dynalogic

Voor alle bestellingen geldt: op werkdagen vóór 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt én/of verstuurd.

Tot 20 kaarten worden verzonden met de normale brievenbuspost. Vanaf 20 kaarten versturen wij met de pakketpost. Aan het einde van de dag ontvang je een e-mail met de Track & Trace code om de bestelling te volgen.

Als je kiest voor Next Day Delivery dan zal een koerier van Dynalogic of PostNL het pakket de volgende dag leveren vóór 14:00 uur. Je ontvangt ook een e-mail met de Track & Trace code om de bestelling te volgen.

Kom je ergens niet uit of heb je een vraag? Neem gerust contact op. We helpen je graag!