De online kaartenwinkel om je kaartjes te bestellen.

Even voorstellen…

mycards geboortekaartjes en trouwkaarten logo

MyCards.nl is dè webwinkel om eenvoudig en snel de mooiste kaarten en nog veel meer te bestellen.

- MyCards.nl heeft meer dan 135.000 bestellingen ervaring

- 99% van onze klanten beveelt ons aan

- Ruim 8.000 klanten beoordeelden ons met een 9.2

Rating MyCardsBekijk alle beoordelingen  

We bieden een grote collectie aan echte designkaarten en met onze handige online kaartenmaker kun je elke kaart zelf online aanpassen naar jouw wensen en voorkeuren. Zo kun je eenvoudig kiezen uit mooie lettertypes, kleuren en achtergronden. Ook is het mogelijk om eigen foto’s, afbeeldingen en clip-arts toe te voegen en zelfs een volledig zélf ontworpen kaart te uploaden.

Het is erg eenvoudig om een echte proefdruk van je gemaakte kaart te bestellen. Deze kost je slechts € 1 (of € 2,50 bij foliedruk) en daarbij ontvang je voorbeelden van alle papiersoorten en enveloppen, zo kun je thuis de beste keuze maken voor je eindbestelling. Je bestellingen verzenden we goed verpakt met PostNL of DHL.post nl logo

Als je bovendien vóór 18:00 uur besteld op werkdagen of zondag dan verzenden we je bestelling nog dezelfde dag en ook kunnen wij je kaarten direct versturen naar de ontvangers

 

Heb je een vraag? We helpen je graag! 

 

Over smaak valt niet te twisten, maar over kwaliteit des te meer!

Daarom werkt MyCards.nl uitsluitend samen met geselecteerde professionele designers. Al deze ontwerpers doen hun werk met passie en liefde voor het vak. Ook de kwaliteit van het drukken is voor ons erg belangrijk. Daarom werken wij hiervoor uitsluitend met het beste materiaal. Op deze manier zorgen wij er met z’n allen voor dat jij je als klant niet druk hoeft te maken over de kwaliteit van de kaarten.

Voor MyCards.nl zijn duidelijkheid, vertrouwen, gemak en overzicht de belangrijkste thema’s en wij zijn dan ook continu bezig om deze thema’s te bewaken en daar waar mogelijk te verbeteren. Zo is onze online kaartenmaker zo gebouwd dat het aanpassen en/of bewerken van een kaart zo natuurlijk en logisch mogelijk werkt zowel op een computer als een smartphone.

 

Duurzaamheid fsc

Daarnaast kunnen we ook melden dat al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. En omdat we precies datgene produceren wat klanten bestellen via onze website, ontstaat nergens in het hele bestel- en leverproces onnodig afval. Het drukproces maakt gebruik van voor de mens volstrekt onschadelijke - dus 100% niet giftige - ‘droge inkt’ (toner), waarbij tijdens het drukproces bovendien niets verloren gaat. Het drukproces maakt geen gebruik van alcohol, oplosmiddelen, ontvlambare materialen of andere chemische stoffen die belastend voor het milieu en voor de mens kunnen zijn. Wel zo fijn om te weten.

 

MyCards.nl; Drukkerij uit Veenendaal

MyCards.nl heeft zijn ontstaan in Veenendaal en werkt vanuit de voormalige Ritmeester Sigarenfabriek. De oorsprong van de fabriek begint al in 1887 als familie van Schuppen begint met het produceren van sigaren. In 1913 nemen ze het pand aan de Kerkewijk in Veenendaal in gebruik waar tot aan 2006 daadwerkelijk sigaren zijn geproduceerd.
Inmiddels biedt de voormalig fabriek (' The Creating Factory') onderdak aan meerdere creatieve bedrijven waaronder MyCards.nl.

 

sigarenfabriek


Uiteraard staan wij altijd open voor suggesties en/of opmerkingen. Dus mocht je tips of vragen hebben of ons gewoon iets willen laten weten, dan horen wij dat graag van je!

Veel plezier met het maken van je kaart!