Extra producten

Hier staan alle extra producten voor bij je kaart en envelop en ook voor in huis. Sluitzegels voor je envelop, echte strikjes voor op je kaartje en ook bijpassende producten als posters, raamborden, adreslabels en meer.

Heb je nog meer wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor de envelop

Maak de verzending van je kaart allemaal af in een mooi versierde envelop met sluitzegel of adreslabel. En wist je dat wij de kaartjes ook op de post kunnen doen naar de ontvangers? Lees hier meer over onze verzendservice.

Voor op en bij de kaart

Maak je kaart extra persoonlijk door het toevoegen van een leuke extra. Dit kan met extra luxe envelop, een versiering die je op het kaartje plakt maar ook een mooie standaard om de kaart thuis te presenteren.

Extra producten trouwen en feest

Jullie trouwdag / feest is extra verzorgd en compleet als je zorgt voor een mooie aankleding van je trouwdag. Denk hierbij aan een mooi welkomstbord of een gastenboek en dat in de stijl van jullie trouwkaart.

Extra producten geboorte

Een leuke manier om iedereen te laten weten dat jullie kindje is geboren is via een geboortebord of een mooie raamsticker. Ook kun je van de ontworpen geboortekaart een poster-variant bestellen. Leuk voor thuis aan de muur in de kinderkamer.