home > Eigen kaart maken > Eigen kaart ontwerpen of laten drukken | MyCards.nl

Eigen kaart ontwerpen of laten drukken

Wil jij helemaal zelf een kaart ontwerpen? Kies hier het formaat van je kaart en ontwerp deze in onze online kaartenmaker.
Ook als je reeds een kaart elders hebt ontworpen of laten ontwerpen, dan kun je die eenvoudig uploaden en bestellen.

Tip: Om zeker te weten dat je kaart naar wens is, vraag je een gratis proefdruk aan met kortingscode gratisproef.

Kaart met foliedruk

Ontwerp een kaart met een tekst en/of afbeelding in foliedruk erop. Kies uit o.a. goudfolie en koperfolie.

Start blanco kaart

Begin met een hele blanco kaart. Kies voor vele soorten achtergronden en patronen.

Start houten kaart

Begin met een blanco houten kaart. Gemaakt op écht berkenhout van 1 mm dik.

Fotokaart ontwerpen

Ontwerp een mooie kaart met als basis een eigen foto.

 

Kies een blanco kaart en start met ontwerpen.

DRIELUIK
NIEUW: RONDE HOEKEN
NIEUW: RONDE HOEKEN
NIEUW: RONDE HOEKEN
NIEUW: RONDE HOEKEN


Goed om te weten en tips:

  • - Om zeker te weten dat je kaart naar wens is, vraag je een gratis proefdruk aan met kortingscode gratisproef.
  • - Lees ook onze tips & trucs
  • - Voor optimale kwaliteit bij het drukken van een eigen ontwerp moet je rekening houden met een aantal punten. Die vind je terug in het stappenplan Eerste Hulp Bij Uploaden.

Beginnen vanuit een voorbeeld kaart?

Het is erg leuk om een kaart zelf te ontwerpen, maar wil het niet lukken met het naar wens ontwerpen? Kies dan een voorbeeldkaart uit onze ruime collectie.

Tip Kaart Ontwerpen

Ontwerp je kaartje en sla je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Zo kun je op een later tijdstip van elk soort apparaat verder met het ontwerpen. Wil je hetzelfde ontwerp voor een andere gelegenheid gebruiken? Pas dan in je eigen collectie het kaartje aan en bestel je kaartjes gemakkelijk met 1 druk op de knop.

Echte proefdruk van je zelf ontworpen kaart

Om zeker te weten dat je eigen ontworpen geboortekaartje of trouwkaart helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefdruk van je zelf ontworpen kaart te ontvangen. Een échte proefkaart ontvang je voor maar € 1,- inclusief verzendkosten en is zelfs gratis met onze kortingscode actie. Daarbij ontvang je bij de proefdruk ook een setje papiersoorten voor je kaart en de mogelijke kleuren voor de enveloppen. 

Kaarten laten drukken eigen ontwerp

Heb je zelf een kaart ontworpen in Photoshop of een andere design programma of heb je misschien een kaart helemaal laten ontwerpen door een designer / designbureau en ben je op zoek naar een drukker? Dan ben je bij MyCards aan het goede adres! De kaarten kun je door ons laten drukken. Zorg dat je van de pagina's een pdf of jpeg bestand hebt en upload deze eenvoudig in onze kaartenmaker (ga naar 'achtergrond' en klik vervolgens op 'upload een eigen afbeelding'). 

Goed om te weten. Wij kunnen je kaart drukken in verschillende papiersoorten en je kunt kiezen uit vele envelop-kleuren.

  • GRATIS Proefdruk
  • Eenvoudig zelf ontwerpen
  • Voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veelgestelde vragen kaarten laten drukken

Waar kaarten laten drukken?

Bij MyCards laat je je kaarten drukken. Dit in verschillende soorten en maten zoals vierkant (dubbel of enkel), staand of liggend (dubbele of enkel) of een ander soort als panorma. Daarnaast kun je deze laten drukken in verschillende formaten en is het mogelijk om een gratis proefkaart te ontvangen.

Kaarten laten drukken en versturen

Wij kun je gewenste kaarten laten drukken en kunnen het ook nog voor je verzenden in Nederland of buitenland. Dit is dan inclusief het verpakken en de postzegel.

Kaarten laten drukken kleine oplage

Wij kun je kaarten drukken en dat hoeft niet meteen in een grote oplage. Wij kunnen kaarten drukken in een kleine oplage vanaf 5 stuks, wij werken niet met staffels dus je kunt elk gewenst aantal boven de 5 stuks door ons laten drukken.