home > Geboortekaartjes meisje ontwerpen - meisjes geboortekaartje

Geboortekaartjes meisje

Een lief klein meisje zal jullie gezin straks uitbreiden. Negen maanden lang wordt ze gekoesterd in mama’s veilige buik, een levenlang wordt er van haar gehouden. Wat zal het fijn zijn, zoveel nog onschuldig geluk. Geniet er van met volle teugen, want kleine prinsesjes worden groot. Voor je het weet kust ze kikkers en wacht ze op mannen met witte paarden. Of scooters. Zover is het gelukkig nog lang niet. Eerst maar eens een mooi geboortekaartje kiezen voor jullie zoete meisje.

Waarom MyCards.nl voor je meisjes geboortekaartje? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Geboortekaartjes meisje maken.

Ben je zwanger van een dochtertje? Hier kan je kiezen uit een grote collectie geboortekaartjes voor meisjes. Je kunt al deze meisjes geboortekaartjes simpel zelf online maken, klik op het meisjeskaartje van je keuze en daarna op 'maak deze kaart' om het ontwerp naar wens aan te passen. Bewaar je meisjes geboortekaartje eenvoudig in je eigen account tot je dochter is geboren en vul dan de laatste gegevens in om de kaartjes te bestellen.

Tip: bestel een proefdruk van je meisjes geboortekaartje voor slechts € 1,-

baby meisjes geboortekaartjes maken ontwerpen online

Om zeker te weten dat je zelf gemaakte meisjes geboortekaartje helemaal naar wens is, adviseren wij je om een echt proefkaartje te bestellen. Een echt proefkaartje ontvang je voor slechts € 1,- inclusief de verzendkosten. Daarbij ontvang je ook voorbeelden van de papiersoorten en de kleuren van de enveloppen.

Verschillende soorten meisjes geboortekaartjes

In de categorie meisje geboortekaartjes staan vele soorte hippe, lieve en klassieke meisjes geboortekaarten. Deze meisjeskaarten zijn meestel roze of paars van kleur. Uiteraard kun je kiezen uit vele designs zoals meisjeskaarten met hartjes, dieren, bloemen en getekende bomen. Kortom, voor elk wat wils!

Kom je er niet uit met het maken van je meisjes geboortekaartje? Neem dan contact met ons op.  We helpen je graag.

 

Geboortekaartjes voor meisjes maken

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: