home > Kraamfeest / Babyborrel kaartjes

Uitnodiging babyborrel kraamfeest maken.

Kraamfeest / babyborrel uitnodigingskaart maken

Van oorsprong is het Amerikaans, zo’n babyborrel. Ook wel: babyshower genoemd. Het gebruik is in Nederland inmiddels ook al bijna niet meer weg te denken. De zwangere vriendin/(schoon)zus/dochter wordt even een dagje lekker in de watten gelegd. Als de zwangere is bekomen van een surprise-aanval gaan jullie waarschijnlijk in de weer met geboorte-quizen, babyfoto’s raden van de andere dames of de zwangere buik vastleggen door middel van een gipsafdruk. En alles onder het genot van veel, maar dan ook écht veel zoete en hartige hapjes. Vandaag eet vast niet alleen de zwangere voor twee.

Uiteraard kun je deze kaarten ook gebruiken om bij je geboortekaartje in te steken en om een babyborrel aan te kondigen om iedereen je baby te showen.

Leuke uitnodigingen voor je kraamfeest of babyborrel.

Waarom MyCards.nl voor je babyborrel uitnodiging? * Bestel een echte proefdruk voor maar € 1 * Gratis je bestelling in huis * 6 papiersoorten * 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling! *

Wil je van een enkele kaart een dubbele kaart maken of andersom of een afgeleide van een gekozen geboortekaartje laten maken? Laat het ons weten per mail, wij kunnen dit eenvoudig voor je aanpassen.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Filters ×
Toegepaste filters filters wissen
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: