home > Geboortekaartjes jongen ontwerpen en maken - jongen geboortekaartje

Geboortekaartjes jongen

Een klein mannetje is onderweg naar de wereld, nog zo onschuldig en onbevangen. Wat zal er van hem worden? Wordt hij een sportman of zou hij op drumles willen? Treedt hij later in de voetsporen van zijn vader of kiest hij zijn eigen weg? Je kunt er alleen nog maar over fantaseren. Wat vaststaat, is dat hij zal opgroeien in een gezin waarin veel van hem wordt gehouden. Dat is wat je wil laten zien op het eerste visitekaartje dat hij afgeeft aan de wereld: zijn echte jongens geboortekaartje.

Waarom MyCards.nl voor je geboortekaartje jongen? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * 6 papiersoorten * 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Onlinge geboortekaartje voor een jongen maken.

In de categorie jongenskaartjes staan vele soorten geboortekaartjes voor jongens. Stoere, hippe, originele en jongenskaartjes met ruimte voor een eigen foto. Alle jongens geboortekaartjes kun je zelf online bewerken. Kies eerst je favoriete kaartje en plaats daarna je eigen tekst(en) en maak de kaart helemaal naar wens!

geboortekaartjes jongens online maken


Geboortekaartjes jongen maken tips

- Proefdruk jongenskaartje: Om zeker te weten dat het geboortekaartje voor je zoontje helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefkaart te bestellen. Een échte proefkaart van je jongens geboortekaartje ontvang je voor maar € 1,- inclusief de verzendkosten. Daarbij krijg je een setje met de papiersoorten en de kleuren voor de enveloppen.

- Bewaren jongenskaartje: Ontwerp je kaartje vóór de geboorte en bewaar je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Als de baby is geboren, pas je in je eigen account het kaartje aan met de gegevens van je zzoontje en bestel je de geboortekaartjes gemakkelijk online.

 

 

Jongens geboortekaartjes

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: