home > Geboortekaartjes tweeling ontwerpen en bestellen

Geboortekaartjes tweeling

Elke geboorte brengt veel liefde met zich mee. Maar wat een geluk: voor jullie geldt dat straks keer twee. Twee keer zo’n klein nieuw wonder is wel heel bijzonder. Samen spelen, samen delen. De buggy, het speelgoed, de liefde, de knuffels van papa en mama en het tweeling geboortekaartje. Allebei een eigen plekje op het geboortekaartje, dat is wel zo eerlijk.

Kies je favoriete kaart en maak het leukste tweeling geboortekaartje.

Waarom MyCards.nl voor je tweeling geboortekaartje? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Geboortekaartjes tweeling maken.

In de categorie geboortekaartjes tweeling staan vele soorten leuke geboortekaartjes om de geboorte van je tweeling aan te kondigen. Vrolijke, getekende, stoere maar ook hippe tweelingkaartjes.
We bieden je geboortekaartjes tweeling voor jongens, geboortekaartjes tweeling voor meisjes en voor een tweeling jongen en een meisje. Dit in vele designs met onder andere hartjes, naamlabels en bloemen en uiteraard het meeste in tweevoud.

Proefdruk: Als je een mooi tweelingkaartje hebt gevonden en deze online hebt aangepast, kan je ervoor kiezen om een echte proefdruk van het tweelingkaartje te bestellen. In de door jou gekozen papiersoort kost deze slechts € 1,-

Eigen account: Na het maken van je tweeling kaartje kan je deze opslaan in je account. Als de tweeling ter wereld is gekomen hoef je alleen nog maar de geboortedatum, de namen en eventueel de gewichten en de lengtes van de tweeling in te vullen en dan kun je de tweeling kaartjes online bestellen.

Kom je er niet uit met het maken van je kaartje of heb je specifieke wensen voor je tweeling geboortekaartje? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

 

Geboortekaartjes tweeling maken

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: