home > Bezorging van MyCards.nl bestellingen

Bezorging van MyCards.nl bestellingen

Onze brievenbusbestellingen worden bezorgd door PostNL, pakketzendingen door PostNL en DHL. 

Let op: Medio december is het een erg drukke periode voor pakketvervoerders. Dit vanwege o.a. actiedagen, feestdagen en meer (online) bestellingen vanweg Corona. Wij produceren en overhandigen de order conform de aangegeven doorlooptijd, maar vragen je om rekening te houden dat een verzending langer kan duren. Voor een actuele status kun je de track & trace informatie raadplegen. Deze ontvang je van ons zodra wij de zending hebben overgedragen aan de pakketvervoerder (van toepassing bij bestelling vanaf 20 stuks pakketpost).

 

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen vanaf € 25 betaal je geen verzendkosten. Onder de € 25 betaal je € 2,50 verzendkosten voor verzendingen in Nederland en € 3,95 voor het buitenland.

 

Hoe worden bestellingen verzonden?

- Proefdrukken van MyCards.nl worden met de brievenpost bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen gewoon door je brievenbus.

- Bestellingen tot 20 kaartjes en enveloppen en de directe verzendingen worden met de brievenbuspost verzonden. Deze passen gewoon door je brievenbus.

 

- Bestellingen vanaf 20 kaartjes en enveloppen worden ook bezorgd door DHL en PostNL, maar dan per pakketpost.

De postvervoerder draagt de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, MyCards.nl heeft helaas geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je, zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen.

 

Wanneer zal mijn bestelling worden bezorgd?

Voor onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen.

Let op: Sommige kaartjes vormen een uitzondering, omdat deze op een speciale manier gedrukt moeten worden. Dit betreft FOLIEDRUK kaartjes. Deze kaarten hebben 1 dag langere levertijd. Deze kaartjes kunnen ook niet in het weekend gedrukt en verzonden worden.

Verzendmethode Bestelmoment Levertijd Bezorgdagen Kosten
Next day delivery  Op werkdagen en zondag vóór 18.00 De volgende dag voor 14.00 Maandag tot en met vrijdag € 15,00
Rechtstreeks verzenden Op werkdagen vóór 18.00 Vanaf de volgende dag Dinsdag tot en met zaterdag € 1,25
per adres
Pakketbezorging Op werkdagen en zondag vóór 18.00 De volgende dag Maandag tot en met zaterdag Gratis verzending vanaf € 25
Brievenbuspost (tot 20 kaarten en proefdrukken) Op werkdagen vóór 18.00 Vanaf de volgende dag Dinsdag tot en met zaterdag Gratis verzending vanaf € 25

 

Spoedlevering

Als je kiest voor Next Day Delivery dan zal het pakket bezorgd worden door een koerier van PostNL Garantiepost (dinsdag-vrijdag) of Dynalogic (maandag). Deze doet dat vóór 14:00 uur.
Voor de levering is een handtekening vereist, zorg ervoor dat er iemand aanwezig is. De koerier zal niet bij de buren of op een afleverpunt leveren.
Dit is alleen mogelijk voor Nederland en kan niet op de zaterdag.

 

Verzending naar België

Verzendingen naar Belgie verlopen via het normale proces en zijn gratis (vanaf € 25). In België worden proefdrukken en pakketten met minder dan 20 kaartjes / enveloppen overgedragen aan Bpost en zal er tussen de 5 en 8 werkdagen worden geleverd. Let erop dat in België op zaterdag niet altijd de post wordt bezorgd. 

Bestellingen van boven de 20 kaartjes / enveloppen worden doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd via DHL.
DHL zal 1 afleverpoging op het opgegeven adres doen, welke is te volgen via de track and trace informatie die je na het verzenden ontvangt. Als het pakket niet kan worden aangenomen, dan zal het naar een afhaalpunt worden gebracht waar het kan worden afgehaald.

 

Verzending buiten Europa

Wil je je kaarten naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

 

Klachten over bezorging

Een klacht over de bezorging van je proefdruk kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging

Klachten over de bezorging van je pakketje kun je deponeren bij PostNL, via http://www.postnl.nl/klantenservice/

Ben je niet tevreden over je bestelling? Bekijk dan de service-informatie over onze Garantie

 

Wat als ik niet thuis ben bij het bezorgen?

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Als dit lukt dan zal deze een briefje achterlaten waar het pakket is bezorgd.

Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht achter met daarop een 'niet thuis-code'. Met deze code kunt u zelf kiezen waar en wanneer u uw pakket wilt laten bezorgen. 

 

Levertijd bij bestelling foliedruk

Bestellingen van foliedruk kaartjes die voor 18.00 uur worden besteld, worden binnen 2 werkdagen aan de post overgedragen. Proefdrukken worden met brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederland 1-2 werkdagen over en naar België kan dit tot 8 werkdagen duren.

Deze kaartjes kunnen ook niet in het weekend gedrukt en verzonden worden.
Pakketten (vanaf 20 kaarten) worden doorgaans binnen 1 dag nadat ze aan de post zijn overgedragen, bezorgd.