Foliedruk kaartje zelf ontwerpen | MyCards.nl
> Kaarten folie enkelzijdig Foliedruk kaartje zelf ontwerpen | MyCards.nl

Foliedruk kaart zelf maken

Ontwerp je kaart met foliedruk zoals goudfolie nu helemaal zelf. Kies hier het formaat dat bij je past en verander de tekst gemakkelijk in de online kaartenmaker. Je kunt in de kaartenmaker de kleur folie kiezen; goudfolie, roségoudfolie, zilverfolie en koperfolie. Wil jij folie op een ander kaartje uit onze collectie? Laat ons dit weten en dan zetten we het kosteloos voor je om.

Om zeker te weten dat je kaartje met foliedruk helemaal naar wens is, adviseren we je een échte proefdruk te bestellen.

Beginnen vanuit een voorbeeld kaart?

Het is erg leuk om een kaart zelf te ontwerpen, maar wil het niet lukken kies dan een kaart uit onze ruime collectie.

Kaartjes drukken foliedruk - hoe werkt het?

Goed om te weten: Als je helemaal zelf een kaart ontwerpt vanaf een blanco kaart dan plaatsen wij géén logo op de achterzijde van de kaart.

Let op: Voor optimale kwaliteit van het drukken van je kaartje moet je rekening houden met een aantal punten. Die vind je terug in het stappenplan Eerste Hulp Bij Uploaden.

We hebben een mooie collectie gemaakt met foliedruk kaarten met goudfolie, roségoud, zilverfolie en met koperfolie. Al deze kaartjes hebben een afbeelding en/of een naam die in folie gedrukt kan worden. Op de kaartjes is 1 van deze kleuren geselecteerd, maar je kunt dit zelf wijzigen. Let op: alleen de door ons beschikbaar gemaakte afbeeldingen en namen zijn in folie te drukken. Je ziet eenvoudig of een element een folie-element is. Als je erop gaat staan, verschijnt in de kaartenmaker als kleur 'goudfolie', 'roségoud', 'zilverfolie' of 'koperfolie'. Wil je liever geen folie op een bepaalde afbeelding of tekst, dan kun je deze folie-elementen ook een reguliere kleur geven.

Ontvang een proefdruk met foliedruk

Uiteraard wil je het eerst in het echt zien: dan pas zie je hoe mooi het goudfolie, roségoud, zilverfolie of koperfolie uitkomt op het kaartje. Wij bieden een echte proefdruk van je foliedrukkaartje aan voor maar € 2,50. Bij de proefdruk ontvang je ook een setje met alle mogelijke kleuren enveloppen.

Papiersoorten en minimum oplage kaarten foliedruk

Als je voor een kaartje met folie kiest, kun je kiezen uit twee luxe papiersoorten. We hebben coated karton, een stevige 300 grams papiersoort met een silk toplaag aan beide kanten, en we hebben linnen, een stevige 350 grams papiersoort met structuur. Voor deze papiersoort betaal je een kleine toeslag. Met onze prijscalculator bereken je eenvoudig hoeveel je bestelling gaat kosten. Goed om te weten: vanwege het kostbare en ingewikkelde proces om foliedruk te maken, is er een minimum oplage van 20 kaarten van toepassing. 

Levertijd kaarten met foliedruk

Bestellingen met foliekaartjes die voor 18.00 uur worden besteld, worden binnen 2 werkdagen aan de post overgedragen. Proefdrukken worden met brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederland 1-2 werkdagen over, naar België kan dit tot 8 werkdagen duren. Pakketten (vanaf 20 kaartjes) worden doorgaans binnen 1 dag bezorgd.

Eigen ontwerp / ander ontwerp kaart met foliedruk

Wil je een andere kaart van onze website met foliedruk of heb je een geheel eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Bij de meeste kaartjes kunnen wij dit voor je omzetten in onze studio.
Voor het aanpassen van een ander kaartje naar een foliedruk kaartje betaal je studiokosten van € 24,95. Dit voor maximaal 4 tekstvakken en 1 afbeelding (mits beschikbaar in onze studio).
Wil je een geheel eigen ontwerp kaartje laten maken met foliedruk? Dan zijn de studiokosten € 34,95 om de kaart voor je op te maken. We hebben dan alle bestanden nodig en de foliedruk elementen als .svg bestand.

Vragen? Neem contact met ons op!

Kaarten drukken goudfolie foliedruk

Heb je zelf een trouwkaart ontworpen of heb je misschien een kaart helemaal laten ontwerpen door een designer / designbureau en ben je op zoek naar een drukkerij? Dan ben je bij MyCards aan het juiste adres! Kaarten met foliedruk zoals goudfolie kun je door ons laten drukken. Zorg dat je van de pagina's een pdf of jpeg bestand (zonder de elementen die je in folie wilt laten drukken) hebt en upload deze eenvoudig in onze kaartenmaker (ga naar 'achtergrond' en klik vervolgens op 'upload een eigen afbeelding'). De elementen die in je in folie wilt laten drukken upload je vervolgens bij 'afbeeldingen en versieringen' en na het uploaden pas je de kleur aan. Deze bestanden dienen hiervoor wel in een svg-bestand geupload te worden.

Goed om te weten. Wij kunnen je kaarten met foliedruk drukken op 3 verschillende foliedruk papiersoorten en je kunt kiezen uit vele envelop-kleuren.