home > Geboortekaartjes met foto voor jongens en meisjes

Geboortekaartjes met foto

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Stel je eens voor hoeveel (digitale) fotoalbums er nog gewijd zullen worden aan alle ‘eerste momenten’ van je kindje. Eerste tandjes, stapjes, hapjes, lachjes en de eerste verjaardag. Maar het begint al bij het állereerste moment: de kennismaking met de wereld. Laat al je dierbaren kennis maken met jullie kleine wolk door middel van de eerste foto op een geboortekaartje. Hoe bijzonder! Een foto hoef je niet uit te leggen.

Voor hulp bij het plaatsen van je foto kijk je onderaan deze pagina voor een uitleg.

Waarom MyCards.nl voor je geboortekaartjes met foto? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

Kies je favoriete foto geboortekaartje en maak je kaart.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Foto geboortekaartje maken tips and tricks:

1. Hoe vervang ik de foto op een kaart?

Kies je kaart en ga naar de kaartenmaker. Klik op de voorbeeldfoto in de kaart en volg de volgende stappen:

  1. Kies rechts in het opmaakmenu onder het kopje ''afbeelding bewerken'' bij het onderdeel plaatsing, voor het naar de voorgrond brengen van de foto (blauw vierkantje voor).
  2. Nu komt op de kaart de voorbeeldfoto naar voren en kun je de foto verwijderen met het kruisje. Mocht de voorbeeldfoto de kaart volledig opvullen, schuif dan de foto naar linksonder, zodat het kruisje verschijnt en je de foto kunt verwijderen.
  3. Ga rechts in het menu naar het kopje ''afbeelding en versieringen''
  4. Klik op ''bestand kiezen'' en selecteer de foto op je computer
  5. Druk op knop ''uploaden''
  6. De foto komt nu linksboven op de kaart te staan.
  7. Verplaats de foto naar de gewenste positie en pas deze aan naar de gewenste grootte met behulp van verslepen van het blauwe pijltje. 
  8. Indien de foto achter een kader geplaatst moet worden kun je deze naar de achtergrond verplaatsen door de foto aan te klikken. Vervolgens onder ''afbeelding bewerken'' dien je bij het kopje plaatsing te kiezen voor het naar de achtergrond brengen van de foto kiezen (blauw vierkantje achter). 

Kom je er niet uit? We helpen je graag! Neem in dit geval contact met ons op via klantenservice@mycards.nl.

 

2. Mijn foto past niet goed op de kaart.

Het kan zijn dat je foto niet goed past op de kaart. Vaak heb je dan een liggende foto voor een staand kader of juist andersom. 

Om dit op te lossen zou je de foto bij moeten snijden. Dit kan bijvoorbeeld eenvoudig via programma's als Paint of Photoshop.

Heb je geen mogelijkheid om dit zelf te doen? We helpen je graag en dit is vrijblijvend en kosteloos voor het bijsnijden van de foto. Sla in dit geval de kaart op in een account en e-mail ons de foto en je wensen via via klantenservice@mycards.nl.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: