home > Geboortekaartje met silhouette ontwerpen

Geboortekaartjes met silhouette

Op zoek naar geboortekaartjes met daarop een silhouette van de baby en wellicht ook de broer(s) en/of zus(sen)? De geboortekaartjes met silhouet van MyCards.nl hebben een vaak een strakke uitstraling, gecombineerd met silhouetten van baby's, kinderwagens en dieren. 

Kies en maak je geboortekaartje met silhouet

Waarom MyCards.nl? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Tip voor het maken van een silhouette geboortekaartje.

Of je nu een silhouet geboortekaartje voor een meisje of voor een jongentje zoekt, we bieden het allemaal. Alle silhouet geboortekaartjes kun je eenvoudig zelf op onze website aanpassen.
Als je kaartje helemaal naar wens is, bestel je eenvoudig een echte proefdruk van het silhouette geboortekaartje voor slechts € 1. Daarbij ontvang je thuis ook de voorbeelden van de enveloppen en de mogelijke papiersoorten.

Op zoek naar een speciaal / persoonlijk silhouet?

Ben je opzoek een een speciale silhouette voor op het geboortekaartje? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: