Trouwkaarten ontwerpen | Gratis Proefdruk | MyCards
> Trouwkaarten Trouwkaarten ontwerpen | Gratis Proefdruk | MyCards

Zelf je trouwkaart ontwerpen

Wil jij zelf je trouwkaart ontwerpen of heb je deze reeds laten ontwerpen en hoeft hij alleen nog maar gedrukt te worden? Dan ben je bij MyCards.nl aan het juiste adres!  Kies hier het gewenste formaat van je trouwkaart, upload eenvoudig je eigen foto (indien van toepassing) en voeg achtergrondtekst en versieringen toe uit onze collectie en kies uit vele kleuren, lettertypes en cliparts. 

Trouwkaart met foliedruk ontwerpen

Ontwerp een trouwkaart met een tekst met foliedruk erop. Kies uit o.a. goudfolie en koperfolie.

Start met een blanco trouwkaart

Begin met een blanco trouwkaart. Kies voor vele soorten achtergronden en patronen.

Onze collectie trouwkaarten

Bekijk onze collectie met mooie ontwerpen die je ook naar wens aan kunt passen.

DRIELUIK
ZELF ONTWERPEN
ZELF ONTWERPEN
ZELF ONTWERPEN
ZELF ONTWERPEN
NIEUW: RONDE HOEKEN
NIEUW: RONDE HOEKEN
NIEUW: RONDE HOEKEN
NIEUW: RONDE HOEKEN
NIEUW: RONDE HOEKEN

Bekijk alle soorten en stijlen trouwkaarten >

Goed om te weten: Als je helemaal zelf een kaart ontwerpt vanaf een blanco kaart dan plaatsen wij géén logo op de achterzijde van de kaart.
Let op: Voor optimale kwaliteit van het drukken van je trouwkaart moet je rekening houden met een aantal punten. Die vind je terug in het stappenplan Eerste Hulp Bij Uploaden.

Ontwerp trouwkaart online

Om zeker te weten dat de ontworpen trouwkaart helemaal naar wens is, is het mogelijk om een échte proefdruk van je zelf ontworpen trouwkaart thuis te ontvangen. Een échte proefkaart ontvang je voor maar € 1,- inclusief verzendkosten en is zelfs gratis met onze kortingscode actie. Daarbij ontvang je bij de proefdruk ook een setje papiersoorten voor je kaart en de mogelijke kleuren voor de enveloppen. 

Trouwkaarten laten drukken eigen ontwerp

Heb je zelf een trouwkaart ontworpen in Photoshop of een andere design programma of heb je misschien een trouwkaart helemaal laten ontwerpen door een designer / designbureau en ben je op zoek naar een drukker? Dan ben je bij MyCards aan het goede adres! De trouwkaarten kun je door ons laten drukken. Zorg dat je van de pagina's een pdf of jpeg bestand hebt en upload deze eenvoudig in onze kaartenmaker (ga naar 'achtergrond' en klik vervolgens op 'upload een eigen afbeelding'). 

Goed om te weten. Wij kunnen je trouwkaart drukken in verschillende papiersoorten, foliedruk is mogelijk en je kunt kiezen uit vele envelop-kleuren.

 

  • GRATIS Proefdruk
  • Eenvoudig zelf ontwerpen
  • Voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veelgestelde vragen trouwkaarten drukken

Waar trouwkaarten laten drukken?

Bij MyCards laat je gerust je trouwkaarten drukken. Dit in verschillende soorten en maten zoals vierkant (dubbel of enkel), staand of liggend (dubbele of enkel) of een ander soort als panorama. Daarnaast kun je de trouwkaartenlaten drukken in verschillende formaten en is het mogelijk om een gratis proefkaart te ontvangen.

Trouwkaarten laten drukken en versturen

Wij kun je gewenste trouwkaart laten drukken en kunnen het ook nog voor je verzenden in Nederland of buitenland. Dit is dan inclusief het verpakken en de postzegel.

Wat kost trouwkaarten drukken?

De kosten van trouwkaarten drukken zijn afhankelijk van jullie wensen. Een enkele vierkante trouwkaart met envelop heb je bij 40 stuks al vanaf € 77. Dit inclusief het drukken en verzenden in een pakket naar je huis. Gaan jullie voor een dubbele trouwkaart in middel formaat met mooie foliedruk op de voorkant en een envelop in kleur, dan kom je uit op € 151. Goed om te weten; hoe meer trouwkaarten jullie laten drukken hoe lager de prijs per stuk in verband met onze staffelprijzen