home > Extra informatie kaartjes / inlegvellen en RSVP kaartjes

Extra informatie kaartjes / RSVP / naamkaartjes

Bijpassende inleg en RSVP kaartjes om direct mee te sturen met je trouwkaarten. Deze kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld om de feestlocatie(s) op te vermelden, een bericht namens de ceremoniemeester mee te sturen, extra informatie over de bruiloft te geven of om je gasten speciaal uit te nodigen voor de hele dag, de receptie of het feest.

Voor iedere trouwkaart is een bijpassend inlegkaartje of RSVP kaartje leverbaar in vierkant of rechthoekig formaat en in dezelfde papiersoort als je gekozen trouwkaart. Staat het door jou gekozen kaartje er nog niet bij? Neem dan contact met ons op zodat wij deze (vrijblijvend) voor je kunnen aanmaken. Ook is het mogelijk om een naamkaartje / tafelkaartje in de stijl van je trouwkaart te bestellen.

Mogelijk formaten inlegkaartjes:
- Vierkant: 8x8, 11x11, 13x13 en 15x15 cm
- Staand - liggend: 9x13, 10x15, 11x17 en 14x21 cm

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

RSVP kaartje maken

Willen jullie graag voor de bruiloft weten hoeveel personen aanwezig zullen zijn? Stuur dan een RSVP kaartje mee met je trouwkaart.

Hier staan enkele voorbeeld kaartjes om als RSVP kaartje mee te sturen met de trouwkaart. Zo kunnen de genodigden laten weten of ze op jouw bruiloft aanwezig zullen zijn. We hebben al enkele ontwerpen gemaakt waar je uit kunt kiezen en deze kun je eenvoudig aanpassen. Wil je helemaal zelf je kaartje ontwerpen en dit af laten drukken, begin dan met 1 van de blanco RSVP kaartjes.

Extra informatie kaartje / inlegvel

Als jullie de gasten van jullie bruiloft meer informatie willen verstrekken en dit niet op de trouwkaart past of niet helemaal in de stijl van de trouwkaart, dan kunnen jullie een extra informatie kaartje toesturen.

Naamkaartjes / tafelkaartjes voor je bruiloft

Bestel naamkaartjes / tafelkaartjes voor je bruiloft. Kies het ontwerp wat bij jullie bruiloft past, pas het aan waar nodig en bestel.

Je kunt kiezen om de kaartjes te vouwen om ze op tafel te zetten maar ook zijn er tafelkaarthouders te koop waar je een kaartje in kunt zetten.

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: