home > Communiekaarten maken op MyCards.nl - gratis verzending

Communiekaarten maken

Een grote stap in het leven van je kleine: de heilige communie. Wie de communie aflegt, verdient feest. Zo simpel is het. En zo’n communiefeest is in de meeste gevallen wat je noemt een hippe happening. Zeker in het zuiden des lands. Niet voor niets wordt dit feest ook wel vergeleken met een minibruiloft. Meisjes met weelderige krullenkapsels stelen voor één dag de show in een prachtige jurk, jongetjes krijgen een cool pak aan of gaan voor iets moderns. Na de mis volgt een kleine receptie en daarna het feest: in een feesttent in de tuin of een afgehuurde zaal. Veel muziek en dansen natuurlijk. Je kunt niet wachten om de communiekaarten te versturen voor dit absolute feest van het jaar!

Communiekaarten in verschillende soorten en maten

Let op: de foto's op deze kaarten zijn eenvoudig zelf aan te passen in onze kaartentool.

Waarom MyCards.nl voor je communiekaarten? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

stappenplan

Maak hier je communiekaartjes om mensen uit te nodigen voor je communiefeest.

MyCards.nl heeft een leuk aanbod in verschillende soorten communiekaartjes voor meisjes en jongens.

De communie is een erg belangrijk moment voor katholieke ouders en hun kinderen. Het is een volgende stap in de geloofsopvoeding na de keuze voor doopsel. De eerste communie is een feest voor kinderen die 6, 7 tot 8  jaar oud zijn. Wanneer je kind de communie gaat doen wil je dit graag vieren samen met vrienden, familie en kennissen. Hierbij hoort natuurlijk een leuke communie uitnodigingskaart. 

In Belgie noemt men communie ook wel Lentefeest.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: