home > Papiersoorten MyCards.nl

Papiersoorten

Bij een bestelling van je kaarten op MyCards.nl kun je kiezen uit zes verschillende papiersoorten.
Je dient deze keuze te maken bij het defintief maken van je bestelling.

Welke standaard papiersoorten zijn leverbaar?

Natuurkarton: Mooi stevig wit papier.

Dit is een mooi stevig en matte papiersoort van 340 grams. Alle kleuren komen hier goed over en wit blijft ook echte helder wit. Natuurkarton is de meest gebruikte papiersoort.

Fotokaart: Stevig papier met aan 1 zijde een glans.

Dit is stevig papier van 300 grams met aan de buitenzijde van de kaart een hoogglans laag (laminaat) en een matte binnenzijde. Door de glans afwerking is de kleur niet helemaal wit meer aan de buitenkant.

Zijdeglans: Glad papier.

Dit is glad papier met een matte glans. Het papier is 300 grams. Door de glans afwerking is de kleur niet helemaal wit meer.

Welke luxe papiersoorten zijn tegen meerprijs leverbaar?

Parelmoer: Stevig papier met 'parelmoer' glitters.

De gehele kaart krijgt een parelmoer effect, dat geeft de kaart een extra chique uitstraling. Erg mooi te combineren met een zilveren, gouden envelop of een bijpassende parelmoer envelop. Dit is 290 grams papier.

Oud Hollands: Luxe papier met een structuur.

De structuur van deze kaart geeft de kaart iets extra's, dit omdat je het ook goed kunt voelen. Het is net iets minder wit en 300 grams. Deze papiersoort heeft als kenmerk dat het plaatselijk meer inkt absobeert dan veel andere papiersoorten, waardoor ontwerpen met grote kleurvlakken kleurverschil kunnen bevatten. Dit kan in elke druk weer anders zijn en kunnen we helaas niet voorkomen.

Ivory Gold: Papier met goudkleurige schittering.

Kies je voor een romantische, stijlvolle en hippe kaart dan is Ivory gold een goede keuze. Deze luxe papiersoort geeft zachte en pasteltinten een mooie warme glans door de 'goud' glittering. De papiersoort is 250 grams en iets off-white.

 

> Bereken eenvoudig de prijs in onze prijscalculator, klik hier

We willen je er graag op wijzen dat een kleur op een andere papiersoort anders kan overkomen. Wil je het papier eerst zien voordat je gaat bestellen? Dat kan! Bestel dan een proefdruk van je kaartje voor maar € 1. Daarbij ontvang je een setje met alle mogelijke papiersoorten en de kleuren van de envelop.

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: