home > Eigen kaart maken\ > Fotokaart Ontwerpen

Fotokaart Ontwerpen

Start met één van onze blanco ontwerpen met voorbeeld foto om een fotokaart te ontwerpen met eigen foto('s) erop.

Kies een formaat van je voorkeur en plaats in onze handige kaartenmaker zelf je teksten. Uiteraard kun je ook kiezen uit vele kleuren, lettertypes en versieringen.

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag.

  • - Om zeker te weten dat je kaart naar wens is, vraag je een gratis proefdruk aan met kortingscode gratisproef.
  • - Let op: Voor optimale kwaliteit van je kaart moet je rekening houden met een aantal punten. Die vind je terug in het stappenplan Eerste Hulp Bij Uploaden.
  • - Als je helemaal zelf een kaart ontwerpt vanaf een blanco kaart dan plaatsen wij géén logo op de achterzijde van de kaart.

Kies een blanco fotokaart en start met ontwerpen.

fotokaart maken

Beginnen vanuit een voorbeeld kaart?

Het is erg leuk om een kaart zelf te ontwerpen, maar wil het niet lukken kies dan een kaart uit onze ruime collectie.

Tip

Ontwerp je kaartje en sla je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Wil je hetzelfde ontwerp voor een andere gelegenheid gebruiken? Pas dan in je eigen collectie het kaartje aan en bestel je kaartjes gemakkelijk met 1 druk op de knop.

Echte proefdruk van je zelf ontworpen kaart

Om zeker te weten dat je eigen ontworpen geboortekaartje of trouwkaart helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefdruk van je zelf ontworpen kaart te ontvangen. Een échte proefkaart ontvang je voor maar €1,- inclusief verzendkosten. Met daarbij een setje papiersoorten voor je kaartje en de mogelijke kleuren voor de enveloppen. Kies hieronder het gewenste formaat en start direct met het maken van bijvoorbeeld je eigen geboortekaartje of trouwkaart.

Eigen kaart maken of eigen kaarten ontwerpen?

Zelf je eigen kaart of kaarten maken? Dat kan via onze handige kaartentool. Kies zelf je eigen tekst, lettertype, kleuren en verwerk je eigen foto.