home > Eigen kaart maken

Zelf je eigen kaartje ontwerpen!

Wil jij een eigen trouwkaart, geboortekaartje, verhuiskaart of uitnodiging ontwerpen? Kies hier het formaat van je kaart en bestel je kaart in slechts 4 stappen. 
Ook als je reeds een kaart elders hebt ontworpen of laten ontwerpen, dan kun je die ook bij ons uploaden en bestellen. 

Goed om te weten en tips:

  • - Om zeker te weten dat je kaart naar wens is, kan je een gratis proefdruk opvragen met kortingscode gratisproef2019.
  • - Let op: Voor optimale kwaliteit van je kaart moet je rekening houden met een aantal punten. Die vind je terug in het stappenplan Eerste Hulp Bij Uploaden.
  • - Als je helemaal zelf een kaart ontwerpt vanaf een blanco kaart dan plaatsen wij géén logo op de achterzijde van de kaart.

Waarom MyCards.nl?

  • GRATIS Proefdruk
  • Geen verzendkosten v.a. € 25
  • Voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Tip

Ontwerp je kaartje en sla je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Wil je hetzelfde ontwerp voor een andere gelegenheid gebruiken? Pas dan in je eigen collectie het kaartje aan en bestel je kaartjes gemakkelijk met 1 druk op de knop.

Echte proefdruk van je zelf ontworpen kaart

Om zeker te weten dat je eigen ontworpen geboortekaartje of trouwkaart helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefdruk van je zelf ontworpen kaart te ontvangen. Een échte proefkaart ontvang je voor maar €1,- inclusief verzendkosten. Met daarbij een setje papiersoorten voor je kaartje en de mogelijke kleuren voor de enveloppen. Kies hieronder het gewenste formaat en start direct met het maken van bijvoorbeeld je eigen geboortekaartje of trouwkaart.

Eigen kaart maken of eigen kaarten ontwerpen?

Zelf je eigen kaart of kaarten maken? Dat kan via onze handige kaartentool. Kies zelf je eigen tekst, lettertype, kleuren en verwerk je eigen foto.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: