home > Uitnodiging maken > 50 jaar getrouwd

Uitnodiging 50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd? Het gouden huwelijk is een erg speciaal moment om samen met je familie en vrienden even bij stil te staan. 

Kies hier een mooie uitnodiging uit onze collectie en plaats eenvoudig je eigen teksten in onze online kaartenmaker. Als de kaart naar wens is bestel je eenvoudig een echte proefdruk om de kaart vrijblijvend thuis te beoordelen.
Wil je een extra chique uitnodiging versturen? Ga dan voor een uitnodiging met foliedruk. Voor uitnodigingen voor een 50e verjaardag, klik je hier.

  • GRATIS Proefdruk
  • Geen verzendkosten v.a. € 25
  • Voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

 

50 jaar getrouwd uitnodigingen

Erg mooie 50-jaar getrouwd uitnodiging maken is bij MyCards.nl is zo gedaan. Kies de kaart van je keuze, upload een eigen foto en plaats je tekst en bestel je kaart!

  1. 1. Kies je kaart
  2. 2. Bewerk je kaart
  3. 3. Vul je gegevens in
  4. 4. Kies de papiersoort de kleur van de envelop
  5. 5. Reken je bestelling af en vóór 18:00 uur (op werkdagen) besteld is de volgende dag verzonden

TIP: Vraag een GRATIS proefdruk aan. Je ontvangt er een handig proefsetje bij met alle papiersoorten en envelopkleuren.

Uitnodiging gouden bruiloft

50 jaar getrouwd staat voor goud, ook noemt men dit wel het 'gouden huwelijk' . Het is daarom ook een echt jubileum en dat wordt gevierd met familie, vrienden, buren en kennissen. 50 jaar getrouwd verdient immers een mooi feest!

 

*voor 18:00 uur besteld en morgen in huis is geldig bij bestelling vanaf 20 kaarten op werkdagen (pakketpost). Overige bestellingen en proefdrukken drukken en versturen wij de volgende werkdag (brievenbuspost).