home > Uitnodiging lentefeest maken / proefdruk € 1

Uitnodiging lentefeest maken

Bij het communiefeest / lentefeest wordt de overgang van de kleuter, naar de kindertijd gevierd, de eerste stappen in de serieuze wereld.

Een mooi moment om dit te vieren met gasten en cadeau's. Wat is er leuker dan een persoonlijke lentefeest uitnodiging, uiteraard met een eigen lentefeest tekst en eventueel een eigen foto. Voor het maken van een mooie uitnodiging voor het lentefeest ben je bij MyCards.nl aan het juiste adres!

Waarom MyCards.nl voor je lentefeest uitnodigingen? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

stappenplan lentefeest uitnodiging maken

Maak hier je lentefeest uitnodiging om mensen uit te nodigen voor je lentefeest.

MyCards.nl heeft een leuk aanbod in verschillende soorten lentefeestkaartjes voor meisjes en jongens. Alle lentefeestkaartjes kun je eenvoudig zelf op onze website aanpassen.
Als je kaartje helemaal naar wens is, bestel je eenvoudig een echte proefdruk voor slechts € 1. Daarbij ontvang je thuis ook de voorbeelden van de enveloppen en de mogelijke papiersoorten. Veel plezier met het maken van je kaartje!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: