home > Geboortekaartje vierde kindje ontwerpen en maken - 4de kindje

Geboortekaartje voor een 4de kindje maken

Krijgen je 3 kinderen een broertje of zusje? Dan is het erg leuk om een geboortekaartje te maken met daarop de 'grote' broer(s) en of zus(sen). Onderstaande geboortekaartjes 4de kindje zijn er voor jongens en meisjes en met onze online kaartentool kun je eenvoudig elk 4de kindje geboortekaartje naar eigen wens aanpassen. Een echte proefdruk bestel je vervolgens voor slechts € 1,-

Waarom MyCards.nl voor het geboortekaartje voor je 4de kindje? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

stappenplan

MyCards.nl tips voor het maken van het geboortekaartje voor je vierde kindje!

Proefdruk: Om zeker te weten dat het gemaakte geboortekaartje voor je vierde kindje helemaal naar wens is, raden we je aan om voor slechts 1 euro een échte proefdruk van je geboortekaartje te bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook een setje met de mogelijke papiersoorten en de te kiezen kleuren voor de enveloppen.

Kaartje bewaren: Als je het geboortekaartje voor je vierde kindje naar wens hebt gemaakt sla je deze eenvoudig op in je eigen account. Als de baby vervolgens is geboren pas je eenvoudig het kaartje aan met de gegevens van de baby en bestel je de geboortekaartjes eenvoudig online. 

Teksten geboortekaartjes: Op zoek naar een mooie tekst voor op het geboortekaartje? Bezoek onze voorbeeldteksten pagina voor inspiratie!

Kom je er niet uit met het maken van je geboortekaartje? Neem gerust contact met ons op!

Veel plezier met maken van het geboortekaartje voor je 4e / 4de / vierde kindje!

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: