home > Geboortekaartje zusje

Geboortekaartje zusje

Krijgt je zoon of dochter er een zusje bij? Dan is het erg leuk om een geboortekaartje te maken met daarop de grote broer en of zus en de tekst 'Ik krijg een zusje'. De geboortekaartjes op deze pagina zijn er speciaal voor gemaakt om de geboorte van eenzusje aan te kondigen. Kies een kaart pas zelf met onze kaartenmaker elk geboortekaartje naar eigen wens aan.

Waarom MyCards.nl voor je geboortekaartje zusje? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

Kies een kaart en ontwerp je geboortekaartje zusje.

Subcategorieën:     Broertje     -     Zusje     -     Grote Broer      -     Grote Zus

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

geboortekaartje zusje

MyCards.nl tips voor het maken van het geboortekaartje zusje.

Proefdruk: Om zeker te weten dat het ontwerpen geboortekaartje zusje helemaal naar je wensen is, raden we je aan om voor slechts € 1 een échte proefkaart van het kaartje te bestellen. Bij de proefkaart krijg je ook een setje met de mogelijke papiersoorten en de te kiezen kleuren voor de enveloppen.

Kaartje opslaan: Als je het geboortekaartje zusje naar wens hebt ontworpen, dan sla je deze eenvoudig op in je eigen account. Als het meisje is geboren pas je eenvoudig het geboortekaartje aan met de gegevens van je baby en bestel je de geboortekaartjes online. 

Teksten geboortekaartjes: Op zoek naar een mooie tekst voor op het geboortekaartje? Bezoek onze voorbeeldteksten pagina voor inspiratie!

Kom je er niet uit met het maken van je geboortekaartje? Neem gerust contact met ons op!

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: