home > Geboortekaartjes grote zus

Geboortekaartjes grote zus

Krijgt jullie dochter een broertje of zusje? Dan is het erg leuk om een geboortekaartje te maken met daarop de grote zus. De 2e kindje geboortekaartjes zijn er voor jongens en meisjes en met onze online kaartentool kun je eenvoudig elk geboortekaartje naar eigen wens aanpassen.

Waarom MyCards.nl voor je geboortekaartje grote zus? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

Kies en maak je geboortekaartje met de grote zus.

Subcategorieën:     Broertje     -     Zusje     -     Grote Broer      -     Grote Zus

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

geboortekaartjes grote zus


 

MyCards.nl tips voor het maken van het geboortekaartje met grote zus.

Proefdruk: Om zeker te weten dat het gemaakte geboortekaartje met grote zus helemaal naar wens is, raden we je aan om voor slechts 1 euro een échte proefkaart van je geboortekaart te bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook een setje met de mogelijke papiersoorten en de te kiezen kleuren voor de enveloppen.

Kaartje bewaren: Als je de geboortekaart met de grote zus naar wens hebt gemaakt sla je deze eenvoudig op in je eigen account. Als de baby is geboren pas je eenvoudig de geboortekaart aan met de gegevens van je baby en bestel je de geboortekaartjes online. 

Teksten geboortekaartjes: Op zoek naar een mooie tekst voor op het geboortekaartje? Bezoek onze voorbeeldteksten pagina voor inspiratie!

Kom je er niet uit met het maken van je geboortekaartje? Neem gerust contact met ons op!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: