home > Geboortekaartje voor een derdje kindje ontwerpen en maken - 3de kindje geboortekaartjes

Geboortekaartje voor een 3de kindje maken

Krijgen je kinderen een broertje of zusje? Dan is het erg leuk om een geboortekaartje te maken met daarop de 'grote' broer(s) en of zus(sen). De 3de kindje geboortekaartjes zijn er voor jongens en meisjes en met onze online kaartentool kun je eenvoudig elk 3de kindje geboortekaartje naar eigen wens aanpassen. Een echte proefdruk bestel je vervolgens voor slechts € 1,-

Waarom MyCards.nl? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling! *

Kies en maak je geboortekaartje voor je 3de kindje!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

stappenplan

MyCards.nl tips voor het maken van het geboortekaartje voor je derde kindje!

Proefdruk: Om zeker te weten dat het gemaakte geboortekaartje voor je derde kindje helemaal naar wens is, raden we je aan om voor slechts 1 euro een échte proefdruk van je geboortekaartje te bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook een setje met de mogelijke papiersoorten en de te kiezen kleuren voor de enveloppen.

Kaartje bewaren: Als je het geboortekaartje voor je derde kindje naar wens hebt gemaakt sla je deze eenvoudig op in je eigen account. Als de baby vervolgens is geboren pas je eenvoudig het kaartje aan met de gegevens van de baby en bestel je de geboortekaartjes eenvoudig online. 

Teksten geboortekaartjes: Op zoek naar een mooie tekst voor op het geboortekaartje? Bezoek onze voorbeeldteksten pagina voor inspiratie!

Kom je er niet uit met het maken van je geboortekaartje? Neem gerust contact met ons op!

Veel plezier met maken van het geboortekaartje voor je 3e / 3de / derde kindje!

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: