home > Geboortekaartje winter maken

Winters geboortekaartje maken

Verwacht je een kindje in de winter en wil jij graag een origineel geboortekaartje maken om te versturen naar familie en vrienden? Maak dan een keuze voor een winter geboortekaartje van MyCards.nl!

Waarom een winters geboortekaartje van MyCards.nl? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Zelf online een winter / kerst geboortekaartje maken.

In de categorie winter geboortekaartjes staan vele soorten geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Winterse geboortekaartjes met sneeuw, dieren en of een kerstmus en ook met ruimte voor een eigen foto. Alle winter geboortekaartjes kun je zelf online bewerken. Kies eerst je favoriete kaartje en plaats daarna je eigen tekst(en) en maak de kaart helemaal naar wens!

Winter geboortekaartjes maken tips

Ontwerp je geboortekaartje vóór de geboorte en bewaar je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Als de baby is geboren, pas je in je eigen account het kaartje aan met de gegevens van je baby en bestel je de geboortekaartjes gemakkelijk online.

 

 

Winter geboortekaartjes

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: