home > Collecties\ > MIKS

De kaartjes van MIKS

Mijn naam is Karin Huiberts. Mijn bedrijf heet MIKS en ik ben grafisch ontwerper. Mijn expertise is het ontwerpen van logo’s met bijpassende huisstijlen, dus een complete zakelijke identiteit. Mijn allergrootste hobby is tekenen en u vindt me dan ook vaak met een tekenpotlood, kwasten en papier maar ook achter mijn computer.

Bij MIKS kunt u terecht voor het gehele spectrum aan grafische producten. Van logo, huisstijl, advertentie, flyers tot verhuiskaartje of agenda. Door mijn jarenlange ervaring en persoonlijkheid kan ik u een grenzeloze creativiteit bieden. In combinatie met uw wensen komen we samen tot het gewenste resultaat. Dat kan alleen maar doordat ik uw ideeën creatief kan vertalen naar een ontwerp. Dat betekent dat ik luister naar de wensen van mijn klanten, die wensen in mijn hoofd vertaal naar een plan, dat plan ga ik uittekenen en omzetten op mijn computer tot het eindontwerp. 

Ik ben niet alleen werkzaam als logo- en huisstijl ontwerper maar ook als kaartontwerper en MyCards.nl heeft mij gevraagd om dat ook voor hen te doen. Ik ben met heel veel plezier aan de slag gegaan. Eigentijdse ontwerpen met een speelse twist, gemaakt op de computer of getekend maar wel altijd 100% van mezelf. Ik hou van vrolijkheid en ben erg optimistisch en dat uit zich in het kleurgebruik. Ik hoop dan ook dat ik vele mensen blij kan maken met mijn ontwerpen. 

Heel veel plezier en vrolijkheid gewenst op deze sprankelende site. 

Met creatieve groet en mooi weer,
Karin Huiberts | MIKS | Creativiteit met karakter!