home > Collecties\ > Design Studio Axe

Kaarten van Design Studio Axe bestellen

Mijn naam is Rien Bijl en ik run een designstudio 'Design Studio Axe'. Een aks is een andere benaming voor een soort bijl (mijn achternaam). Ik geloof een bijl met een lange steel.

Aangezien ik een veelzijdig designer ben met een oneindige voorraad ideeën die dagelijks aan mijn creatieve brein ontspruiten kun je zeggen dat dit symbool staat voor de lange steel ;-). Van oudsher ben ik sportleraar, maar kon maar moeilijk een fulltime baan vinden met vaste aanstelling en besloot het roer om te gooien om vaste grond onder de voeten te krijgen. Ik besloot naar de gevangenis te gaan. Nee, niet door het rechte pad te verlaten, maar door als bewaarder te gaan werken. Na 10 jaar voor vrouwe justitia te hebben gewerkt  schudde ik haar de 'gouden' hand en besloot ik om 'dat' te gaan doen wat ik altijd al graag deed. Tekenen. Aangezien ik een jaar de tijd had om een 'nieuwe' baan te vinden besloot ik de gok te wagen om van mijn hobby mijn werk te maken. En dit pakte gelukkig erg goed uit! Ik ben nu al drie jaar bezig met ontwerpen en het lijkt erop dat dit nog wel even zo zal blijven ;-). En dat heb  allemaal aan u te danken. Dank u wel!

Ik hoop dat de kaarten die ik hier bij MyCards.nl op de site heb staan hartelijk ontvangen zullen worden en dat er nu en dan een lach of traan opwelt. Dat zou betekenen dat ik mijn werk goed gedaan heb..... Mocht u een kaartje willen laten aanpassen of een heel nieuw kaartje door mij laten ontwerpen neem dan contact op met de redactie van MyCards.nl.

Met vriendelijke groet,
Rien Bijl