DivingDuck Design
> Collecties DivingDuck Design

De hippe kaarten van DivingDuck Design - Rachel van Esschoten

Welkom bij de kaartencollectie van DivingDuck Design! De kaartjes worden ontworpen door Rachel van Esschoten van DivingDuck Design. Als moeder van twee kinderen weet ze hoe leuk het is om de geboorte van je kind met een vrolijke, hippe kaart aan te kondigen.

De geboortekaartjes van DivingDuck Design zijn dan ook origineel, vrolijk en helemaal van deze tijd. In de ontwerpen spelen dieren meestal de hoofdrol en de tekeningen worden voorzien subtiele en grappige details, zoals de verschillende jaargetijden en de aanwezigheid van kleine dierenvriendjes. Ook de achterzijde van de kaartjes wordt vaak in het ontwerp meegenomen. De komst van jouw kleine trots zal niemand ontgaan met de kaarten van Divingduck Design.

Veel plezier bij het uitzoeken van een leuk en persoonlijk geboortekaartje!

Rachel ontwerpt naast de geboortekaartjes ook andere geboorteproducten zoals o.a. gepersonaliseerde kraambezoekboekjes en bedankkaartjes met hetzelfde ontwerp als de kaartjes. Kijk voor de mogelijkheden op haar website: www.DivingDuckDesign.nl. Staat je wens er niet tussen? Wil je een kaartje uit haar collectie laten aanpassen of wil je een geheel nieuw ontwerp laten maken? Neem dan gerust contact op met Rachel of met MyCards.

 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het werk van DivingDuck Design? Neem dan eens een kijkje op de facebookpagina van DivingDuck Design: www.facebook.com/divingduckdesign