Mo Cards - grappige geboortekaartjes en trouwkaarten
> Collecties Mo Cards

De kaarten van Monique Koers (1981): bedenkster en vormgeefster van Mo Cards

Onderscheidende kaarten…
Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen of misschien zelfs in de brievenbus mogen ontvangen: die grappig uitziende uiltjes, olifanten en giraffes en veel meer! De (wens)kaarten bevatten vaak een grap die aan de binnenzijde van de kaart duidelijk wordt, of niet (die kans is ook aanwezig :-)). Nou, dat zijn mijn kaarten dus!

Mo Cards

Een tas vol gele memoblaadjes
Ideeën, inspiratie? Teveel! Gele memoblaadjes met een vage schets en onleesbare tekst is een standaard item in mijn tas, portemonnee en geplakt op mijn dashboard in de auto en op de achterkant van mijn mobieltje. De vele ideeën in combinatie met chronisch tijd te kort…zorgt ervoor dat de kaarten simpel en strak van design zijn en blijven. Daar komt tevens ook een beetje luiheid bij kijken. ;-)

De gehele kaartenlijn bestaat uit wenskaarten, geboorte-, trouw-, verhuis-, kerstkaarten en uitnodigingen. Kortom, voor bijna elke levensfase een Mo Card...
Veel plezier met het uitzoeken van een Mo Cards kaart!

Toekomst?
Nog veel meer kaarten maken, babykamers omtoveren tot Mo Cards kamers (uiltjes en een boom op de wand etc..) en EINDELIJK eens dat kinderboek afschrijven! Want dat is/wordt toch een leuk verhaal!