Kaartdesigners gezocht

Grafisch designers, kaartdesigners, dtp-ers, ontwerpers opgelet! Verdien geld met het verkopen van je designs op MyCards.nl!

Hoe werken we?

De mensen achter MyCards.nl zijn zelf geen designers maar zijn wel specialisten in het presenteren en het verkopen ervan.& Of het nu geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen of kerstkaarten betreft, we verkopen ze op onze website.

Indien je een collectie bezit van minimaal 20 kaarten dan bekijken we graag de mogelijkheden om je kaarten op onze website aan te bieden. Daarbij gaan we er vanuit dat je je collectie blijft updaten en nieuwe kaarten aan blijft bieden volgens de laatste trends. Als jouw kaartjes door de beoordeling van onze designer komt, dan ontvang je van ons een samenwerkingsvoorstel. 

Goed om te weten, wij richten ons vooral op trouwkaarten (uitnodiging voor de bruiloft), geboortekaartjes (aankonidiging van de baby) en uitnodigingen voor een feestje.


Voor elk kaartje dat verkocht wordt in de webshop ontvang je een vergoeding en deze vergoeding wordt elke maand uitgekeerd. Jouw vergoeding kan oplopen tot meer dan duizend euro per maand.

Heb je interesse of ken je iemand waarvan de kaarten niet mogen ontbreken op onze website?

Stuur dan zo snel mogelijk een reactie naar michel@mycards.nl
We horen graag van je.