Tevreden met de proefdruk

Tevreden met de proefdruk

Wat fijn dat je proefdruk goed hebt ontvangen en dat deze naar wens is!

Hoe werkt het bestellen van kaarten?

Gaat het om een uitnodiging of trouwkaart, dan zou je deze nu kunnen bestellen. Bekijk de bestelling van je proefdruk in je account en kies voor herbestellen. Uiteraard is het ook nog mogelijk de kaart nog aan te passen of om een andere papiersoort of envelop te kiezen, deze opties kom je tegen in het bestelproces. Bekijk de opgeslagen kaart(en) in je eigen collectie.

Als je de kaarten op werkdagen of zondag vóór 18 uur besteld, dan verzenden wij het dezelfde dag en zal je de kaarten in principe de volgende dag van de bezorgdienst ontvangen.

Als het om een geboortekaartje gaat en de baby is nog niet geboren dan kun je het kaartje laten staan in je account totdat je de geboortekaartjes gaat bestellen. Je opent de kaart, past de gegevens aan en kunt de kaarten bestellen. Wij adviseren je om de enveloppen vooraf te bestellen. Als je deze nu klaar maakt voor verzenden dan heb je straks meer tijd om je baby te knuffelen. 

Kaarten direct laten verzenden

Wil je dat wij de kaarten direct verzenden naar de ontvangers? Dan kun je voordat je gaat bestellen al je adresboek invullen. Je hoeft de kaarten dan niet zelf te verpakken, enveloppen te schrijven, enveloppen likken en postzegels te plakken.