home > Uitleg trouwkaart op maat maken

Uitleg trouwkaart op maat maken

Voorbeeld trouwkaart op maat“Trouwkaart op maat” is een uniek concept waarmee je bij MyCards.nl de mogelijkheid krijgt om een persoonlijke trouwkaart te ontwerpen, afgestemd op je eigen wensen.

In de categorie “Trouwkaart op maat” worden ontwerpen aangeboden die aangevuld kunnen worden met geïllustreerde bruidsparen en bruidskinderen met karakteristieke eigenschappen zoals huidskleur, haarkleur en haarstijl. Je kunt hier kiezen voor een afbeelding uit onze clip art-bibliotheek of een illustratie laten maken door één van onze designers. 

Korte handleiding:

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor je favoriete ontwerp kun je deze bewerken in onze online kaartenmaker. Daar kun je de geïllustreerde bruiden, bruidengommen, bruidsmeisjes en bruidsjonkers eventueel verwijderen en andere illustraties toevoegen.

Het verwijderen van de voorbeeldillustraties doe je door de illustratie te selecteren en vervolgens op het kruisje te klikken in de rechter bovenhoek (zie voorbeeld hieronder).

Is iets je niet helemaal duidelijk? Neem dan direct contact met ons op!

Om een illustratie toe te voegen uit onze clipart-bibliotheek klik je in het opmaakmenu aan de rechterkant in de online kaartenmaker op het kopje Afbeelding en versieringen. Hier kies je bij Clipart om te beginnen voor één van de categorieën (zie voorbeeld hieronder).

Om een illustratie toe te voegen uit onze clipart-bibliotheek klik je in het opmaakmenu aan de rechterkant in de online kaartenmaker op het kopje Afbeelding en versieringen. Hier kies je bij Clipart om te beginnen voor één van de categorieën (zie voorbeeld hieronder).

Vervolgens kun je door op Volgende en Vorige te klikken bladeren tussen de de verschillende haarstijlen, haarkleuren en huidskleuren (zie voorbeeld hieronder).

Wanneer je nu op de gewenste illustratie klikt verschijnt deze op de kaart. Nu kun je de illustratie bewerken door deze bijvoorbeeld te vergroten, te verplaatsen of te draaien.

 

Is iets je niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op!

Ontwerpen met nagetekende illustraties:

Wanneer jullie een keuze hebben gemaakt voor jullie favoriete ontwerp, kunnen jullie deze opslaan in jullie Eigen collectie.

Stuur ons vervolgens per e-mail (klantenservice@mycards.nl de foto’s die jullie graag nagetekend willen hebben. Na het aanleveren van de foto’s ontvangen jullie in 3 werkdagen een eerste proef.

Hierna is er eventueel één correctieronde mogelijk waarna de definitieve illustratie wordt gemaakt.

Zowel de proef als de definitieve illustratie zullen wij op het door jullie opgeslagen ontwerp in jullie Eigen collectie toevoegen.

Hierop kunnen jullie vervolgens zelf jullie eigen tekst toevoegen en andere wijzigingen maken.

Zie hieronder voor de aanleverspecificaties met betrekking tot de foto’s:

  • Omdat jullie worden nagetekend ontvangen wij graag een digitale foto van de personen die moeten worden nagetekend van voren gezien! 
  • Op basis hiervan worden jullie nagetekend, het is dus belangrijk een recente foto (met recent kapsel, postuur, brilmontuur etc) te sturen, want dit is ons referentiemateriaal.
  • Dit hoeven overigens geen professionele foto's te zijn, gewoon een foto genomen met een telefoon is ook prima.
  • Standaard wordt de bruid met een witte jurk getekend en de bruidegom met een donker pak, andere ideeën, laat het weten!
  • Gebouwen, auto's en overige objecten worden nagetekend vanuit de hoek waaruit de foto is genomen.

De richtprijzen* voor de nagetekende illustraties zijn als volgt:

  • Personen: De eerste 3 gezinsleden € 22 per gezinslid, elk volgend gezinslid € 11 per gezinslid
  • (Huis)dieren: € 20 per dier
  • Gebouwen (huis, trouwlocatie, etc.): € 30  per gebouw
  • Voertuigen (trouwauto, eigen auto, bakfiets, motor etc.) € 30 per "object"

Is iets je niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op!

Veel plezier en succes!

 

* De definitieve prijzen kunnen afwijken in het geval van veel en/of moeilijke details die nagetekend moeten worden.

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: