> Trouwkaarten folie dubbelzijdig Trouwkaart foliedruk zelf maken

Trouwkaart foliedruk zelf maken

Ontwerp jullie trouwkaart met foliedruk nu helemaal zelf! Kies hier het formaat dat bij jullie past en verander de tekst gemakkelijk in de online editor. Je kunt in de kaartenmaker de kleur folie kiezen; goud, roségoud, zilver en koper.

Wil je ook andere elementen in folie laten drukken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bij onze dubbele kaarten kun je op de voor- binnen- en achterkant folie gebruiken hebt en bij een enkele kaart op de voor- en achterkant. 
Om zeker te weten dat je trouwkaart helemaal naar wens is, bestel je een échte proefdruk

  • - Proefdruk voor € 2,50
  • - Gratis verzending van je pakket naar huis

Goed om te weten: Als je helemaal zelf een kaart ontwerpt vanaf een blanco kaart dan plaatsen wij géén logo op de achterzijde van de kaart.

VALS VIERKANT

Let op: Voor optimale kwaliteit van het drukken van je trouwkaart moet je rekening houden met een aantal punten. Die vind je terug in het stappenplan Eerste Hulp Bij Uploaden.

Trouwkaarten met foliedruk laten drukken

Heb je zelf een trouwkaart ontworpen in Photoshop of een andere design programma of heb je misschien een trouwkaart helemaal laten ontwerpen door een designer / designbureau en ben je op zoek naar een drukker? Dan ben je bij MyCards aan het goede adres! De trouwkaarten kun je door ons laten drukken. En dit ook met foliedruk zoals goudfolie of koperfolie. Zorg dat je van de pagina's een pdf of jpeg bestand (zonder de elementen die je in folie wilt laten drukken) hebt en upload deze eenvoudig in onze kaartenmaker (ga naar 'achtergrond' en klik vervolgens op 'upload een eigen afbeelding'). De elementen die in je in folie wilt laten drukken upload je vervolgens bij 'afbeeldingen en versieringen' en na het uploaden pas je de kleur aan. Deze bestanden dienen hiervoor wel in een svg-bestand geupload te worden.

Goed om te weten. Wij kunnen je trouwkaart drukken in 3 verschillende foliedruk papiersoorten en je kunt kiezen uit vele envelop-kleuren.

 

  • GRATIS Proefdruk
  • Eenvoudig zelf ontwerpen
  • Voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden