home > Trouwkaarten folie dubbelzijdig > Trouwkaart foliedruk zelf maken

Trouwkaart foliedruk zelf maken

Ontwerp jullie trouwkaart met foliedruk nu helemaal zelf! Kies hier het formaat dat bij jullie past en verander de tekst gemakkelijk in de online editor. Wil je een ander tekstvak ook in folie? Kopieer dan het tekstvlak op de voorkant met goudfolie en plak deze op de pagina naar wens. Je kunt in de kaartenmaker de kleur folie kiezen; goud, zilver en koper.

Wil je ook andere elementen in folie laten drukken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bij onze dubbele kaarten kun je op de voor- binnen- en achterkant folie gebruiken hebt en bij een enkele kaart op de voor- en achterkant. 
Om zeker te weten dat je trouwkaart helemaal naar wens is, bestel je een échte proefdruk

  • - Proefdruk voor € 2,50
  • - Geen verzendkosten v.a. € 25
  • - Voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Goed om te weten: Als je helemaal zelf een kaart ontwerpt vanaf een blanco kaart dan plaatsen wij géén logo op de achterzijde van de kaart.

Let op: Voor optimale kwaliteit van het drukken van je trouwkaart moet je rekening houden met een aantal punten. Die vind je terug in het stappenplan Eerste Hulp Bij Uploaden.

Trouwkaarten met foliedruk - hoe werkt het?

We hebben een mooie collectie gemaakt met foliedruk trouwkaarten met goudfolie, zilverfolie en met koperfolie. Al deze trouwkaarten hebben een afbeelding en/of jullie namen die in folie gedrukt kunnen worden. Op de kaartjes is 1 van deze folierdruk kleuren geselecteerd, maar je kunt dit zelf wijzigen. Let op: alleen de door ons beschikbaar gemaakte afbeeldingen en namen zijn in folie te drukken. Je ziet eenvoudig of een element een folie-element is. Als je erop gaat staan, verschijnt in de kaartenmaker als kleur 'goudfolie', 'zilverfolie' of 'koperfolie'. Wil je liever geen folie op een bepaalde afbeelding of tekst, dan kun je deze folie-elementen ook een reguliere kleur geven.

Ontvang een proefdruk met foliedruk

Uiteraard wil je het eerst in het echt zien: dan pas zie je hoe mooi het goudfolie, zilverfolie of koperfolie uitkomt op jullie trouwkaart. Wij bieden een echte proefdruk van je foliedrukkaart aan voor maar €2,50. Bij de proefdruk ontvang je ook een setje met alle mogelijke kleuren enveloppen.
Tip: onze enveloppen met gouden binnenkant (die we in oudroze, zand, wit of petrolkleur hebben in 14x14) passen heel goed bij je goudfolie-geboortekaartje.

Papiersoorten en minimum oplage

Als je voor een trouwkaart met folie kiest, kun je kiezen uit twee luxe papiersoorten. We hebben coated karton, een stevige 300 grams papiersoort met een silk toplaag aan beide kanten, en we hebben linnen, een stevige 350 grams papiersoort met structuur. Voor deze papiersoort betaal je een kleine toeslag. Met onze prijscalculator bereken je eenvoudig hoeveel je kaarten gaan kosten. Goed om te weten: vanwege het kostbare en ingewikkelde proces om foliedruk te maken, is er een minimum oplage van 20 trouwkaarten van toepassing. 

Levertijd trouwkaarten met foliedruk

Bestellingen met foliekaarten die voor 18.00 uur worden besteld, worden binnen 2 werkdagen aan de post overgedragen. Proefdrukken worden met brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederland 1-2 werkdagen over, naar België kan dit tot 8 werkdagen duren. Pakketten (vanaf 20 kaartjes) worden doorgaans binnen 1 dag bezorgd.

Eigen ontwerp / ander ontwerp kaart met foliedruk

Wil je een andere trouwkaart van onze website met foliedruk of heb je een geheel eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Bij de meeste trouwkaarten kunnen wij dit voor je omzetten in onze studio.
Voor het aanpassen van een ander trouwkaarten naar een foliedruk kaartje betaal je studiokosten van € 24,95. Dit voor maximaal 4 tekstvakken en 1 afbeelding (mits beschikbaar in onze studio).
Wil je een geheel eigen ontwerp trouwkaarten laten maken met foliedruk? Dan zijn de studiokosten € 34,95 om de kaart voor je op te maken. We hebben dan alle bestanden nodig en de foliedruk elementen als .svg bestand.

Vragen? Neem contact met ons op!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: