home > Arabische - Islamitische trouwkaarten zelf online maken

Arabische- Islamitische trouwkaarten maken

السلام عليكم, as-salāmoe `alaykoem!

Een bruiloft als een sprookje. Als er één bruiloftsfeest is, waar dat voor opgaat, is het wel het Arabische bruiloftsfeest. Van begin tot het einde een magische beleving, vol eeuwenoude tradities en gebruiken. Een feest dat maar 1 dag duurt? Daar snappen jullie niets van. Het feest moet minimaal twee dagen duren! De eerste avond staat in het teken van henna en wordt gevierd met eigen families, de bruid in een mooi traditioneel kleed, de bruidegom in zijn djellaba. In een stoet met toeterende auto’s wordt de bruid de volgende dag opgehaald. De bruid aangekleed en opgedoft door een Ziana, de bruidegom in een mooi shiny pak. De mooie tradities van je cultuur worden gecombineerd met moderne gebruiken. Zo zal de dj tot in de vroeg uurtjes draaien. Die mix van traditioneel en modern zoek je ook in de uitnodiging voor je Arabische bruiloft. 

Online je eigen Arabische / Islamitische trouwkaart maken!

Waarom MyCards.nl? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Stappenplan trouwkaarten bestellen

Tips voor Arabische trouwkaarten maken

  • Arabische teksten toevoegen.

Als u Arabische teksten wilt  typen en niet zelf beschikt over een Arabisch toetsenbord, dan kunt u gebruik maken van een online Arabisch toetsenbord (bijvoorbeeld http://www.arabic-keyboard.org), selecteer de tekst, en kopieer (en plak) de tekst dan in de kaartentool.

De mooiste trouwkaarten voor een Marokkaanse, Turkse en Multiculturele bruiloft zelf maken!

De Arabische trouwkaarten in deze categorie zijn vaak tweetalig opgesteld, deels Nederlandse en deels Arabische tekst. Deze teksten kun je zelf eenvoudig online in onze kaartentool wijzigen. Ook de Arabische teksten kunnen in de kaartentool gewoon gewijzigd worden.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: