home > Langwerpige trouwkaarten

Langwerpige trouwkaarten

Maak hier eenvoudig zelf de mooiste langwerpige trouwkaart zelf online. Met onze online kaartenmaker kun je eenvoudig je favoriete langewerpige trouwkaart naar eigen wens aanpassen. Ook is het mogelijk om zelf je eigen trouwkaart helemaal te ontwerpen.

Waarom MyCards.nl voor je langwerpige trouwkaart* Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden* 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

stappenplan langwerpige trouwkaarten bestellen 

Trouwkaarten langwerpig maken tips

Proefdruk: Om zeker te weten dat je gemaakte langwerpige trouwkaart helemaal naar wens is om straks naar je gasten te versturen, is het mogelijk om voor slechts 1 euro een échte proefdruk van te bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook een setje met de mogelijke papiersoorten en de te kiezen kleuren voor de enveloppen.

Kaartje bewaren: Als je het kaartje naar wens hebt gemaakt sla je deze eenvoudig op in je eigen account om deze later verder te bewerken.

Kom je er niet uit met het maken van je trouwkaart? Neem gerust contact met ons op!

*voor 18:00 uur besteld en morgen in huis is geldig bij bestelling vanaf 20 kaarten op werkdagen (pakketpost). Overige bestellingen en proefdrukken drukken en versturen wij de volgende werkdag (brievenbuspost).

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: