home > Trouwkaarten met fiets / tandem

Trouwkaarten met fiets / tandem

"Spring maar achterop bij mij, achterop me fiets. En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me ook helemaal niets" Aldus het bekend liedje van Sef en Gers Pardoel. Past dit liedje helemaal bij jullie en gaan jullie trouwen? Maak dan een mooie trouwkaart met een fiets!
Kies een favoriete trouwkaart met fiets of trouwkaart met tandem uit onze collectie en pas deze naar eigen smaak en stijl aan met behulp van onze online kaartenmaker. Je kunt voor de kleuren uiteraard je eigen thema kleuren kiezen, eventueel een eigen foto in de kaart verwerken en je eigen teksten en versieringen plaatsen.

Waarom MyCards.nl voor je trouwkaart met tandem? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is morgen in huis! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Trouwkaart fiets maken.

Weet je nog niet wat je wilt vermelden op je trouwkaart? Bekijk dan eens onze collectie trouwkaarten met daarop een dagindeling. Het is een leuk idee om met verschillende symbolen in een tijdlijn het programma van de trouwdag te presenteren. Denk hierbij aan symbolen voor bijvoorbeeld de rit naar het stadhuis, naar de feestlocatie, het fotomoment, de borrel en het diner. Zo weet elke bruilofts gast waar hij/zij o pde trouwdag aan toe is. Daarnaast maakt het je trouwkaart ook nog eens extra gezellig.

Als je een kaart hebt gevonden, dan klik je op 'Maak deze kaart'. In de kaartenmaker in het tabblad 'afbeelding en versieringen' zoek je de mooiste symbolen op en plaats je deze op de kaart. Kom je er niet uit? Laat het ons weten. We helpen je graag om jullie mooiste trouwkaart met tijdlijn te maken!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: