Trouwkaarten in Belgisch vierkant/Vals vierkant formaat

Trouwkaarten in Belgisch vierkant/Vals vierkant formaat

Ook aan onze Belgische bezoekers willen wij een uitmuntende dienstverlening bieden! Daarom hebben wij speciaal voor de Belgische post onze collectie uitgebreid met trouwkaarten in het formaat Vals vierkant/Belgisch vierkant. Dit formaat van 13,5 x 12 cm is “Bpost vriendelijk” waardoor wanneer je de trouwkaarten vanuit België wilt gaan verzenden naar je ontvangers, je in principe maar 1 postzegel per envelop nodig hebt (Genormaliseerd formaat). Uiteraard is dit formaat ook gewoon binnen Nederland te gebruiken.

Omdat niet elk ontwerp geschikt is om aan te passen naar Vals vierkant/Belgisch vierkant hebben wij op deze pagina de meest populaire trouwkaarten alvast aangepast. Mocht je een trouwkaart op onze website hebben gezien op onze website die nog niet in Vals Vierkant/Belgisch vierkant wordt aangeboden, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag voor je wat de mogelijkheden zijn!

Waarom een trouwkaart van MyCards.nl? * Echte proefdruk € 1,- * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling! *

Filters
Wis alle filters
Enkel of dubbel
Foto