Kaartjes uitgestelde bruiloft maken | MyCards.nl

Kaartjes uitgestelde bruiloft

Wat is het balen als jullie al wel uitnodgingen hebben laten maken, maar voorlopig niet kunnen trouwen vanwege het coronavirus! We snappen dat dit voor jullie heel erg vervelend is en hopen dat jullie bijzondere dag op een later tijdstip alsnog gepland kan worden.

Wat zijn je opties?

Het is netjes om je gasten te laten weten dat de bruiloft helaas niet door kan gaan. Voor onze klanten bieden we de volgende opties:

  1. 1. Bestel en verzend een kaartje in de stijl van je trouwkaart die je bij ons hebt besteld met een boodschap dat de bruiloft vooralsnog niet door kan gaan. Omdat wij het uiteraard ook erg vervelend voor jullie vinden krijg je na contact met onze klantenservice 20% korting op de kaartprijs.
  2. 2. Bestel nu een digitale afbeelding in de stijl van je trouwkaart met een boodschap dat de bruiloft vooralsnog niet door kan gaan. Deze kun je verspreiden via bijvoorbeeld Whatsapp of e-mail. De kosten hiervoor zijn €9,95.
    Als je straks nieuwe trouwkaartjes gaat bestellen, dan krijg je na contact met onze klantenservice de betaalde €9,95 voor het digitale bestand als korting op je nieuwe bestelling.

Onderstaand enkele voorbeelden van enkele "uitstel-kaartjes". Wil je een kaartje in de stijl van jouw eigen trouwkaart? Neem contact met ons op!

Filters
Wis alle filters