Belangrijke informatie mbt het coronavirus

MyCards.nl is er om de mooie momenten in het leven te vieren.
Niets zo mooi als een nieuw leven of een gelukkig leven samen met je grote liefde!

Helaas zijn het momenteel wat minder leuke tijden.
Onze gedachten gaan dan ook in de eerste plaats uit naar iedereen die geraakt is door de pandemie van het coronavirus. Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep en dat merken wij bij MyCards.nl ook.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop en daarom ondersteunen wij de wereldwijde, gezamenlijke aanpak om verdere verspreiding van dit virus te beperken. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen continu de richtlijnen van het RIVM.

Gelukkig kunnen we je melden dat je dankzij deze maatregelen nog steeds online bij ons je proefdruk, kaarten en enveloppen kunt bestellen en dat onze bezorgdiensten deze ook gewoon bij je thuis komen bezorgen. Ook onze bezorgdiensten volgen de richtlijnen van het RIVM en zullen dus contactloos je bestelling bezorgen.

Maatregelen die we hebben genomen zijn:

 • - Daar waar mogelijk werken zoveel mogelijk van onze medewerkers inmiddels vanuit huis.
 • - Alle medewerkers die niet vanuit huis werken, bijvoorbeeld in onze drukkerij, zijn goed geïnstrueerd. Zij werken op gepaste afstand van elkaar en letten extra op de hygiëne om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Verder willen we nog graag het volgende melden:

 • - De post wordt in Nederland vooralsnog gewoon bezorgd, maar omdat de post het ook erg druk heeft in verband met meer online bestellingen en veiligheidsmaatregelen kan het sorteren mogelijk langer duren en de bezorging een korte vertraging oplopen. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.
  Klik hier voor meer informatie met betrekking tot onze levertijden.
 • - Heb je al kaartjes besteld voor bijvoorbeeld een verjaardag, kraamfeest, bruiloft of jubileum en kan dit niet doorgaan? Neem dan contact met ons op. We denken uiteraard graag met je mee en kijken samen naar de beste oplossing.
  We hebben hiervoor ook al een speciale collectie kaartjes gemaakt die je kunt versturen.
  - Trouwen: https://mycards.nl/trouwkaarten/uitstellen-uitgestelde-bruiloft
  - Uitnodigingen feestje: https://mycards.nl/uitnodigingen/feest-uitstellen-andere-datum
 • - De kans dat het virus op poststukken zit is in Nederland heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarnaast is de kans dat het virus dan nog besmettelijk is ook heel klein, aldus het RIVM. Wil je, ondanks dat de klans nihiel is, geen enkel risico lopen? Laat postpakketten 24 uur liggen alvorens deze te openen of was je handen na het aanraken.

Mocht je vragen hebben met betrekking bovenstaande, dan kun je deze uiteraard altijd stellen aan onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur zowel telefonisch, per e-mail of via onze contactpagina bereikbaar.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en houden je op de hoogte als er veranderingen zijn.

 

Laatste update 04-01-2021 08:45 uur

Filters
Wis alle filters