Kaartjes uitgesteld feestje

Wat is het balen als jullie al wel uitnodgingen hebben laten maken, maar dat het feestje of de bijeenkomst voorlopig niet door kan gaan vanwege het coronavirus! We snappen dat dit voor jullie heel erg vervelend is en hopen dat jullie het feestje op een later tijdstip alsnog kunnen plannen.

Wat zijn de opties om iedereen netjes te informeren?

Het is netjes om je gasten te laten weten dat het feest helaas niet door kan gaan. Voor jullie bieden we de volgende opties:

  1. 1. Bestel en verzend een kaartje in de stijl van de uitnodiging die je bij ons hebt besteld met een boodschap dat het feest vooralsnog niet door kan gaan. Omdat wij het uiteraard ook erg vervelend voor jullie vinden krijg je na contact met onze klantenservice 20% korting op de kaartprijs.
  2. 2. Bestel nu een digitale afbeelding in de stijl van je uitnodiging met een boodschap dat het feest vooralsnog niet door kan gaan. Deze kun je verspreiden via bijvoorbeeld Whatsapp of e-mail. De kosten hiervoor zijn €9,95.
    Als je straks nieuwe uitnodigingen gaat bestellen, dan krijg je na contact met onze klantenservice de betaalde €9,95 voor het digitale bestand als korting op je nieuwe bestelling.

Onderstaand enkele voorbeelden van enkele "uitstel-kaartjes". Wil je een kaartje in de stijl van jouw eigen uitnodiging? Neem contact met ons op!

Filters
Wis alle filters