Geboortekaartje foliedruk zelf maken
> Geboortekaartjes folie enkelzijdig Geboortekaartjes foliedruk zelf maken

Geboortekaartjes foliedruk zelf maken

Ontwerp je geboortekaartje met foliedruk nu helemaal zelf. Kies hier het formaat dat bij je past en ontwerp je geboortekaartje eenvoudig zelf in onze online kaartenmaker. Wil je een ander tekstvak ook in foliedruk? Kopieer dan het tekstvlak op de voorkant met foliedruk en plak deze op de pagina naar wens. Je kunt in de kaartenmaker de kleur folie kiezen; goud, roségoud, zilver, koper en zwart.

Bij deze kaarten kun je alleen op de voorkant foliedruk gebruiken. Wil je ook aan de binnenkant foliedruk gebruiken of andere afbeeldingen in folie laten drukken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Om zeker te weten dat je geboortekaartje met foliedruk helemaal naar wens is, bestel je een échte proefdruk. Let op: Voor optimale kwaliteit van het drukken van je geboortekaartje moet je rekening houden met een aantal punten. Die vind je terug in het stappenplan Eerste Hulp Bij Uploaden.

Geboortekaartje met foliedruk ontwerpen - hoe werkt het?

Je kunt starten met een blanco foliedruk kaartje om deze verder zelf te ontwerpen. Onze blanco kaartjes hebben een een naam die in folie gedrukt kan worden. Op de kaartjes is 1 van deze kleuren geselecteerd, maar je kunt dit zelf wijzigen in onze kaartenmaker naar roségoud, zilver of koper. Let op: alleen de door ingestelde vlakken zijn in folie te drukken. Wil je andere vlakken ook in folie? Neem dan contact met ons op.

Tip: bestel een proefdruk

In het echt zie je pas hoe mooi de foliedruk op je geboortekaartje echt is. Wij bieden een echte proefdruk van je foliedrukkaartje aan voor maar € 2,50. Bij de proefdruk ontvang je ook een setje met alle mogelijke kleuren enveloppen.

Papiersoorten en minimum oplage

Als je voor een kaartje met folie kiest, kun je kiezen uit twee luxe papiersoorten. We hebben coated karton, een stevige 300 grams papiersoort met een silk toplaag aan beide kanten, en we hebben linnen, een stevige 350 grams papiersoort met structuur. Voor deze papiersoort betaal je een kleine toeslag. Met onze prijscalculator op de kaartpagina bereken je eenvoudig hoeveel je kaarten gaatnkosten.
Vanwege het kostbare proces om foliedruk te maken, is er een minimum oplage van 20 kaarten van toepassing. 

Levertijd geboortekaartjes met foliedruk

Bestellingen met foliedruk kaartjes die voor 18.00 uur worden besteld, worden binnen 2 werkdagen aan de post overgedragen. Proefdrukken worden met brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederland 1-2 werkdagen over, naar België kan dit tot 8 werkdagen duren. Pakketten (vanaf 20 kaartjes) worden doorgaans binnen 1 dag bezorgd.

Eigen ontwerp / ander ontwerp kaart met foliedruk

Wil je een andere kaart van onze website met foliedruk of heb je een geheel eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.
Voor het aanpassen van een ander geboortekaartje naar een foliedruk kaartje betaal je studiokosten van € 24,95. Dit voor maximaal 4 tekstvakken en 1 afbeelding (mits beschikbaar in onze studio).
Wil je een geheel eigen ontwerp geboortekaartje laten maken met foliedruk? Dan zijn de studiokosten € 34,95 om de kaart voor je op te maken. We hebben dan alle bestanden nodig en de foliedruk elementen als .svg bestand.

Vragen? Neem contact met ons op!