home > Geboortekaartjes enkelzijdig maken

Geboortekaartjes enkelzijdig maken

Maak hier eenvoudig je mooiste enkelzijdige geboortekaartje online. Met onze online kaartentool kun je eenvoudig je favoriete enkelzijdige geboortekaartje naar eigen wens aanpassen. Ook is het mogelijk om zelf je eigen geboortekaartje helemaal te ontwerpen.

40 enkelzijdige geboortekaartjes incl.envelop, drukkosten en verzending al voor € 74,-

Waarom MyCards.nl voor je enkelzijdige geboortekaartjes* Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

stappenplan 

Geboortekaartjes enkelzijdig maken tips

Proefdruk: Om zeker te weten dat je gemaakte enkelzijdige geboortekaartje helemaal naar wens is om straks na de geboorte te versturen, is het mogelijk om voor slechts 1 euro een échte proefdruk van je geboortekaartje te bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook een setje met de mogelijke papiersoorten en de te kiezen kleuren voor de enveloppen.

Kaartje bewaren: Als je het geboortekaartje naar wens hebt gemaakt sla je deze eenvoudig op in je eigen account. Als de baby is geboren pas je eenvoudig het geboortekaartje aan met de gegevens van je baby en bestel je de geboortekaartjes online. 

Teksten geboortekaartjes: Op zoek naar een mooie tekst voor op het geboortekaartje? Bezoek onze voorbeeldteksten pagina voor inspiratie!

 

Kom je er niet uit met het maken van je geboortekaartje? Neem gerust contact met ons op!

*voor 18:00 uur besteld en morgen in huis is geldig bij bestelling vanaf 20 kaarten op werkdagen (pakketpost). Overige bestellingen en proefdrukken drukken en versturen wij de volgende werkdag (brievenbuspost).

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: