home > Geboortekaartjes Belgie

Geboortekaartjes in Belgisch vierkant/Vals vierkant formaat

Ook aan onze Belgische bezoekers willen wij een uitmuntende dienstverlening bieden! Daarom hebben wij speciaal voor de Belgische post onze collectie uitgebreid met geboortekaartjes in het formaat Vals vierkant/Belgisch vierkant. Dit formaat van 13,5 x 12 cm is “Bpost vriendelijk” waardoor wanneer je de kaartjes vanuit België wilt gaan verzenden naar je ontvangers, je in principe maar 1 postzegel per envelop nodig hebt (Genormaliseerd formaat). Uiteraard is dit formaat ook gewoon binnen Nederland te gebruiken.

Omdat niet elk ontwerp geschikt is om aan te passen naar Vals vierkant/Belgisch vierkant hebben wij op deze pagina de meest populaire geboortekaartjes alvast aangepast. Mocht je een geboortekaartje hebben gezien op onze website die nog niet in Vals Vierkant/Belgisch vierkant wordt aangeboden, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag voor je wat de mogelijkheden zijn!

Waarom een geboortekaartje van MyCards.nl? * Echte proefdruk € 1,- * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Zelf online een Belgisch geboortekaartje maken.

In de categorie geboortekaartjes België staan vele soorten geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Geboortekaartjes met sterren, hartjes, dieren en ook met ruimte voor een eigen foto. Alle geboortekaartjes kun je zelf online ontwerpen. Kies eerst je favoriete kaartje en plaats daarna je eigen tekst(en) en maak de kaart helemaal naar wens!

Geboortekaartjes België online maken tips

Ontwerp je geboortekaartje online vóór de geboorte en bewaar je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Als de baby is geboren, pas je online in je eigen account het kaartje aan met de gegevens van je baby en bestel je de geboortekaartjes gemakkelijk online.

 

 

Winter geboortekaartjes

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: