home > Stoere geboortekaartjes

Stoere geboortekaartjes

Als je denkt aan jullie kleine dreumes, zie je vooral een stoere jongen voor je. Of wordt het een meisje? Als hij of zij op papa en mama lijkt, wordt het straks een kleine deugniet. Dat is zeker. Zo een die in bomen klimt om een hut te bouwen, in plassen springt en de show steelt met een zelfverzonnen toneelstuk. Een stoer kindje verdient een stoere kaart. Geen zoete plaatjes, maar auto’s, raketten, naamplaatjes en sterren. Rocksterren! Oké, dat voert wat ver. Als het maar een stoer geboortekaartje is.

Waarom MyCards.nl voor je stoere geboortekaartjes? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! * 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Stoere Geboortekaartjes

Echte proefdruk van je stoere geboortekaartje

Om zeker te weten dat je stoere geboortekaartje helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefdruk van je geboortekaartje te ontvangen. Een échte proefkaart ontvang je voor maar € 1,- inclusief verzendkosten. Met daarbij een setje papiersoorten voor je kaartje en de mogelijke kleuren voor de enveloppen.

Tip

Ontwerp je kaartje en sla je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Ben je bevallen? Pas dan in je eigen collectie het kaartje aan met de gegevens van je kindje en bestel je kaartjes gemakkelijk met 1 druk op de knop.

stoere geboortekaartjes maken ontwerpen online

Grote online collectie stoere geboortekaartjes voor jongens en meisjes!

In de categorie stoere geboortekaartjes vind je stoere kaartjes voor jongens en voor meisjes. Deze stoere kaartjes zijn aan te passen in onze online kaartentool. Je kunt zelf je tekst, lettertype en uiteraard je eigen stoere foto toevoegen! 

We bieden een groot aanbod stoere designs zoals geboortekaarten met dieren, sterren, stempels en hout accenten. Maak online de keuze voor je stoere jongen of meisje geboortekaarten en pas deze in de kaartentool zelf aan.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: