Uitleg geboortekaartje eigen gezin samenstellen

Uitleg geboortekaartje eigen gezin samenstellen

“Eigen gezin samenstellen” is een uniek concept waarmee je bij MyCards.nl de mogelijkheid krijgt om een persoonlijk geboortekaartje te ontwerpen, afgestemd op je eigen gezinssamenstelling.

In de categorie “Eigen gezin samenstellen” worden ontwerpen aangeboden die aangevuld kunnen worden met geïllustreerde kindjes met karakteristieke eigenschappen zoals huidskleur, haarkleur en haarstijl.

Het aanbod bestaat uit 2 verschillende stijlen die per stijl geïllustreerde kindjes aanbieden in de bijbehorende stijl.

Korte handleiding:

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor je favoriete ontwerp kun je deze bewerken in onze online kaartenmaker. Daar kun je de geïllustreerde voorbeeldkindjes eventueel verwijderen en andere geïllustreerde kindjes toevoegen.

Het verwijderen van de voorbeeldkindjes doe je door de illustratie te selecteren en vervolgens op het kruisje te klikken in de rechter bovenhoek (zie voorbeeld hieronder).

Is iets je niet helemaal duidelijk? Neem dan direct contact met ons op!

uitleg1

Om een geïllustreerd kindje toe te voegen uit onze clipart-bibliotheek klik je in het opmaakmenu aan de rechterkant in de online kaartenmaker op het kopje Afbeelding en versieringen. Hier kies je bij Clipart om te beginnen voor één van de verschillende huidskleurtypen (zie voorbeeld hieronder).

uitleg2

uitleg3

Vervolgens kun je door op Volgende en Vorige te klikken bladeren tussen de jongens en meisjes en verschillende haarstijlen en haarkleuren (zie voorbeeld hieronder).

uitleg4

Wanneer je nu op de gewenste illustratie klikt verschijnt deze op de kaart. Nu kun je de illustratie bewerken door deze bijvoorbeeld te vergroten, te verplaatsen of te draaien.

 

Veel plezier en succes!