home > Geboortekaartjes pentekening

Geboortekaartjes pentekening

Ben je op zoek naar een klassiek geboortekaartje voor je zoon of dochter? Bekijk dan hier onze geboortekaartjes met pentekening / lijntekening. Dit zijn erg lieve en rustig ogende geboortekaartjes. Kijk voor onze andere klassieke geboortekaartjes bij het thema klassiek

Wil jij een lijntekening van je eigen zoon of dochter op het geboortekaartje? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom MyCards.nl voor je pentekening geboortekaartjes? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

geboortekaartjes pentekening

Maak hier eenvoudig je geboortekaartje met lijntekening

Proefdruk: Om zeker te weten dat het gemaakte geboortekaartje met lijntekening helemaal naar wens is, raden we je aan om voor slechts 1 euro een échte proefdruk van je geboortekaartje te bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook een setje met de mogelijke 5 papiersoorten en de te kiezen 17 kleuren voor de enveloppen.

Kaartje bewaren: Als je het lijntekening geboortekaartje helemaal naar wens hebt gemaakt sla je deze eenvoudig op in je eigen account. Als de baby is geboren pas je eenvoudig het geboortekaartje aan met de gegevens van je baby en bestel je de geboortekaartjes online. 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: