home > Geboortekaartje vlinder

Geboortekaartjes met vlinder(s)

Ben jij op zoek naar een geboortekaartje met een vlinder? Leuk! Een vlinder met (vaak) kleurige vleugels is erg geliefd bij vele mensen. 

Geboortekaartjes met Vlinder

Waarom MyCards.nl voor je geboortekaartje vlinder? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

vlinder geboortekaartje maken

Wist je dat? Vlinders spelen met een grote rol in de symboliek vanwege de metamorfose die ze doormaken. De overgang van een kruipend, wormachtig dier naar een grootvleugelig mooigekleurd insect is enorm, niet alleen wat betreft het uiterlijk maar ook qua levenswijze. Vlinders staan daarom symbool voor een nieuw begin, de wedergeboorte of de wederopstanding. Bekijk nu onze collectie leuke geboortekaartjes voor jongens en meisjes met vlinders en kies je favoriete kaartje. Pas vervolgens eenvoudig zelf online in onze kaartenmaker de kaart helemaal naar wens aan en maak het mooiste geboortekaartje.

Tip van MyCards.nl voor je geboortekaartje vlinder

Ontwerp eenvoudig je geboortekaartje met vlinder met je eigen persoonlijke tekst en eventueel een foto. Je kunt je kaartje tussendoor veilig opslaan in een account om het later verder te bewerken. Om het kaartje in het echt goed te beoordelen bestel je eenvoudig een echte proefdruk voor slechts € 1,-! 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: