home > Geboortekaartje Wereldbol

Geboortekaartje Wereldbol

Een lief klein jongetje of meisje zal jullie gezin straks gaan uitbreiden. Negen maanden lang wordt de baby gekoesterd in mama’s veilige buik, waarna deze ter wereld zal komen.
Om te vieren dat je kindje een leven voor zich heeft om de kleine en grote wereld te gaan ontdekken is het leuk om een geboortekaartje met wereldbol te gebruiken. Dit is één van de geboortekaartjes trends voor 2017.

Waarom MyCards.nl voor je geboortekaartje met wereldbol? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Geboortekaartje wereldbol maken.

Hier kan je kiezen uit een grote collectie geboortekaartjes voor jongens en meisjes met daarop een wereldbol Je kunt al deze geboortekaartjes simpel zelf online maken, klik op het kaartje van je keuze en daarna op 'maak deze kaart' om het ontwerp naar wens aan te passen. Bewaar je geboortekaartje eenvoudig in je eigen account tot de baby is geboren en vul dan de laatste gegevens in om de kaartjes te bestellen.

Tip: bestel een proefdruk van je geboortekaartje voor slechts€ 1,-

Om zeker te weten dat je zelf gemaakte geboortekaartje helemaal naar wens is, adviseren wij je om een echt proefkaartje te bestellen. Een echt proefkaartje ontvang je voor slechts € 1,- inclusief de verzendkosten. Daarbij ontvang je ook voorbeelden van de papiersoorten en de kleuren van de enveloppen.

Kom je er niet uit met het maken van je geboortekaartje? Neem dan contact met ons op.  We helpen je graag.

 

Geboortekaartje met wereldbol

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: