home > Geboortekaartjes lente thema

Geboortekaartjes lente thema

De zon laat zich weer wat vaker zien en het begint beetje bij beetje weer warmer te worden. De vogels beginnen te fluiten en de bloemen laten zich weer zien, de lente komt eraan!

Onze collectie geboortekaartjes lente thema staat vol met erg hippe geboortekaartjes in het teken van de Lente. Deze vrolijke geboortekaartjes stralen dit ook uit. Bijvoorbeeld met een vrolijke baby die buiten aan het spelen is of een baby in een bootje en uiteraard laat het zonnetje zich ook zien!

Waarom MyCards.nl voor je lente geboortekaartjes? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

lente geboortekaartjes

Maak hier eenvoudig zelf je geboortekaartje lente thema!

Proefdruk: Om zeker te weten dat het gemaakte lente geboortekaartje helemaal naar wens is, raden we je aan om voor slechts 1 euro een échte proefdruk van je geboortekaartje te bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook een setje met de mogelijke 5 papiersoorten en de te kiezen 17 kleuren voor de enveloppen.

Kaartje bewaren: Als je het geboortekaartje lente naar wens hebt gemaakt sla je deze eenvoudig op in je eigen account. Als de baby is geboren pas je eenvoudig het geboortekaartje aan met de gegevens van je baby en bestel je de geboortekaartjes online. 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: